Jeśli chcesz zareklamować swój produkt, to jest to odpowiednie miejsce. Pamiętaj jednak, aby umieszczać reklamy dotyczące tylko tematyki forum.
Witam,

sprowadziłem dla mamy parę lat temu niemiecki produkt, który
podłącza się do prysznica lub kranu. Łączy on wodę z olejkiem/oliwą poprzez
rozbicie jej cząsteczek na 1/100 ich naturalnej wielkości i w ten też sposób
emulsja wnika głęboko w skórę. Mama wyleczyła tym atopowe zapalenie skóry,
okazało się, że równie skuteczne jest w przypadku łuszczycy oraz egzem.
Działa niesamowicie, warunkiem oczywiście jest częste używanie,
a polega na wciśnięciu malutkiego przycisku na ostatnie 10-15 sekund
każdego prysznica. W przypadku poważniejszych zapaleń, bierze się kąpiej
w tej emulsji.

W dziale "reklama" podaję informacje dotyczące zamówienia takiego urządzonka.

pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia :)
osoby zainteresowane produktem proszę o kontakt:
olokop@gmail.com // 511423479
....czy nie mozna raz napisac w jednym miejscu? toż my wszyscy tu gramotni :devil:

Powtarzam kolejne naciaganie chorych na rewelacyjne nie wiadomo co..... :devil:
trzeba kupic całe urzadzenie aby sie przekonac ze .....tajemnicza emulsja ....NIE DZIAŁA :oh:
Moi drodzy, niczego nie trzeba i na nic nie naciągam. Nie wiem, czemu tak sceptycznie do wszystkiego podchodzicie. Możecie traktować mnie poza naciągaczem, nawet jak szamana, ale proszę Was, żebyście takie niemiłe uwagi zachowali dla siebie. Chyba oczywiście, że sprawdziliście ten sposób i okazał się absolutnym zawodem, wtedy oficjalna ocena produktu będzie na pewno mile widziana przez wszystkich. A skoro jest to urządzenie, którego jedno z trzech zadań, to leczenie łuszczycy, to co w tym dziwnego, że staram się o nim napisać na forum o niej? Odrobinę logiki i dystansu życzę wszystkim :)

Pozdrawiam

p.s. zwrócono mi uwagę na innym forum, nie 1/100 wielkości cząsteczki, a stukrotnie mniejsza budowa od kropli kremu :) przepraszam za błąd.

Tak czytam i mówię sobie "kurcze, ale ludzie podobnie myślą"...a teraz dotarło do mnie Szater, że na dwa fora lecimy :D
ja nie podchodzę sceptycznie do twojego wynalazku, przeszkadza mi tylko to, że piszesz o tym samym w kilku wątkach :) w dziale "reklama" naprawdę wystarczy, my czytamy całe forum to na bank znajdziemy.
a że na dwa fora? hehe żeby tylko na dwa ;)
...jestem jeszcze na dwóch :crazy: ....och sorry jeszcze na trzech...łuszczycowych...jak własciwie wiekszosc z nas....szukaj a znajdziesz... :devillaugh:
na kazdym forum jednakowo serdecznie do ciebie podchodze.....jak na wredna czarownice przystało :D sciskam w pasie :*