Jeśli chcesz zareklamować swój produkt, to jest to odpowiednie miejsce. Pamiętaj jednak, aby umieszczać reklamy dotyczące tylko tematyki forum.
Witam,
chciałabym przedstawić Państwu dermokosmetyki na problemy skórne, między innymi na łuszczycę. Są nowością na rynku, ponieważ od ponad roku trwały moje zmagania z badaniami i certyfikatami.
Kremy i toniki są całkowicie naturalne. Bazą są zioła dziko rosnące oraz żywa woda z gór Ararat w Armenii. Zioła zbierają ludzie mający "światło" w dłoniach. Sprawdziłam krem na łuszczycę na moim synu. Zmiany widoczne już po 4 dniach. Mam już wielu zadowolonych klientów. Bardzo się cieszę, że są tak skuteczne i na dodatek całkowicie naturalne. Skóra nie przyzwyczaja się do nich. Więcej można poczytać na stronie http://www.zaara.eu
Jeżeli będą pytania proszę dzwonić,chętnie odpowiem.
Pierwsze 3 osoby, które zgłoszą się drogą mailową zaara@zaara.eu otrzymają krem w prezencie w zamian za relacje na forum: jak rozległy był stan chorobowy,od kiedy widoczna była poprawa i jej przebieg po zastosowaniu kremu.(Mile widziana dokumentacja zdjęciowa :*)
Pozdrawiam
Zaara
Anna Stelmach
tel 508 190 950
Widze ,ze chetnych tłumy :P

Poproszona o przetestowanie owych kremów dziele sie w takim razie z Wami swoimi doswiadczeniami:
1.jpg
1.jpg (98.68KiB)Przejrzano 1810 razy
taki zestaw otrzymałam.Zaszokowala mnie wielkosc tubki,bo cóż to jest 25g :nomnom:
Do zestawu otrzymałam 10 chusteczek ,którymi należy przetrzec miejsca smarowania,przed nałożeniem kremu.
Przyznam szczerze ,mało komfortowa sytuacja przy rozleglejszych zmianach,bo jak uzyc 1-chusteczke na wszystkie miejsca? z kolei użyc kilka to znów dodatkowe koszty.
Krem malutki,naprawde jak na leczenie łuszczycy malutki,dołaczona wyciskarka,ale nie wiem czy to tylko prezent od firmy czy jest w zestawie.
przyznam ,że miałam problem z wybraniem miejsca smarowania :surprised: mam na sobie kilka odmian łuszczycy i myslałam ,że przetestuje na każdej z nich,no cóż z taka malutka tubeczka niewiele moge zdziałac.
Poczatkowo zaczęłąm leczyc dłonie,ale niekoniecznie widziałam efekt,zaczęłam wiec smarowac łokcie-wiem jedno: super sie rozsmarowywuje,można nałożyc niewielka ilość,zapach typowego lekarstwa,nie brudzi ani nie tłusci-to plusy
Przy smarowaniu 2x dziennie łuska nadal narasta.Starałam sie nie używac innych smarowideł ale efekty po tygodniu smarowania są mierne a własciwie ich nie ma.
Oto zdjecie łokcia
3.jpg
3.jpg (51.67KiB)Przejrzano 1810 razy
No nic działam dalej ,teraz juz bedzie w wiekszości bez chusteczek bo niestety sie konczą(otrzymałam 10)
Tyle z pola walki.
Tak wyglada ulotka:
2.jpg
2.jpg (101.81KiB)Przejrzano 1810 razy
Data waznosci 2014-2016,po otwarciu do użycia przez 6miesięcy.
Ja miałam bardzo sympatyczny kontakt na PW z panią Anną - dystrybutorką kremów, która zaproponowała mi ich przetestowanie. Niestety, pani, która odebrała przesyłkę od pani Ani w celu dostarczenia jej do mnie, nie odezwała się do tej pory.
No cóż, bywa i tak :D
Witam,
dziękuję za podzielenie się uwagami oraz zdjęciami.
Jest to ciekawe zagadnienie, gdyż każdy przypadek łuszczycy, jak i np. trądziku trzeba osobno rozpatrzeć.
I tak okazuje się że u jednych osób działa doskonale, u innych schodzi łuska i narośl, ale zostaje zaczerwienienie, a u innych osób, tak jak w Pani przypadku nie zadziałało. Nie ma jednego jednego, skutecznego rozwiązania na wszystkie przypadki łuszczycy. Każdy organizm inaczej reaguje na różne środki oraz sposoby leczenia.
Mimo wszystko, proszę stosować do samego końca i po wszystkim podzielić się uwagami. Każda jest dla mnie ważna.
Dziękuję i pozdrawiam!
oczywiscie ze bedę zdawała relacje a na koniec umieszczę zdjecia tego łokcia-tylko na nim sie skupiłam.
Pani Aniu my doskonale zdajemy sobie sprawe z tego ,ze nie u wszystkich zadziała tak samo,gdyby tak było o ilez łatwiejsze byłoby życie ;) nasze zycie.

Tak troszke mnie intryguje sprawa tych chusteczek nawilżających,były luzem wiec nie znam składu,podane tylko ze nawilzające sa.
Czy stosowanie ich jest koniecznoscia przy stosowaniu kremu czy tylko dodatkiem?Byłabym wdzieczna za odpowiedz.
Witam,
skład chusteczek podany jest na stronie - http://zaara.eu/kosmetyki/produkt/chust ... e-do-ciala .
Co do braku opakowania to przepraszam, ale była na nim literówka, dlatego wysłałam bez pudełka. Zrobiliśmy nowe i jest teraz dobrze.
Co do samego stosowania chusteczek nawilżanych, to nie jest nieodłączny element, ale wspomagający. Ma za zadanie oczyścić miejsce gdzie będzie aplikowany krem. Te chusteczki do ciała są ogólnie oczyszczające. Do stóp i rąk mają podobne zastosowanie ale nieco inny skład i proporcje składników.
Co do samej łuszczycy, mój syn też ją ma. Sterydy już nie pomagały, bo coraz szybciej powracała łuszczyca. Stosując krem dwa razy dziennie zniknęła mu łuszczyca. Po przerwaniu stosowania zaczęła znowu wracać i teraz ciągle smaruje i jak na razie ma tylko małe różowe plamki po miejscach, gdzie były największe wykwity.
Oczywiście są to dermokosmetyki, a nie leki, dlatego działanie i reakcja organizmu nie mogą być i nie będą tak gwałtowne jak np. przy sterydach.
Pozdrawiam :)
Dzisiaj otrzymałam przesyłkę pocztową - tubkę 25g KREMU DO CIAŁA na łuszczycę do przetestowania od Zaara, dziękuję Pani Aniu. Zgodnie z umową będę dokumentować i opisywać na forum postępy leczenia.
2014-07-16 - 1.JPG
2014-07-16 - 1.JPG (58.85KiB)Przejrzano 1769 razy