Jeśli chcesz zareklamować swój produkt, to jest to odpowiednie miejsce. Pamiętaj jednak, aby umieszczać reklamy dotyczące tylko tematyki forum.
 AnnaM
Witam,

przywiozłam z Angli szampony SELSUN 2.5% 150 ml i sprzedaje je na allegro pod nickiem aniam885, lub taniej przez tablicę (te same szampony, taniej by nie robić konkurencji na allegro innym osobom). Z tego co widzę mam najtaniej, ktoś obniżył też do mojej ceny.
Polecam serdecznie każdemu kto wie, że warto go używać oraz tym którzy chcą spróbować. Na mnie działa, dlatego go sprzedaję, żeby pomógł komuś jeszcze.

na allegro proszę szukać po uzytkowniku aniam885
a tu link z tablicy:
http://tablica.pl/oferta/szampon-selsun ... 3m2WX.html
 wistka
Mam ten szampon i oddam go za darmo komuś, kto jest z okolic Opola. Jest to bardzo silny szampon i używałam go trzy razy. Włosy po tym szamponie miałam jak po wypraniu w pralce - ledwo żyły. Chętnych proszę o zostawienie wiadomości na forum. Wistka
 Mirek1967
Nie rozumiem jak po uzyciu szmaponu można mieć wlosy "jak po wypraniu w pralce". Moja żona i córka go używa i mają lśniące włosy (tyle, że nigdy nie farbowane) i sam szampon spełnia się bardzo dobrze, łuski się zmniejszyły i nic się nie sypie. Może Pani mi go oddać.