Jeśli chcesz zareklamować swój produkt, to jest to odpowiednie miejsce. Pamiętaj jednak, aby umieszczać reklamy dotyczące tylko tematyki forum.
Witam. Moja koleżanka walczy z łuszczycą już kilka lat. Próbowała już dosłownie wszystkiego, ostatnio nawet wylądowała w szpitalu gdzie nafaszerowali ją sterydami i efekt był nikły. Poleciłam jej zastosowanie produktów na bazie aloesu ale naprawdę mega dobrych i efekt jest oszałamiający. Bardziej szczęśliwej dziewczyny dawno nie widziałam. W razie pytań pozostaję do dyspozycji. Mogę nawet skontaktować z koleżanką celem potwierdzenia rezultatów
my nauczeni doswiadczeniem ufamy tym co pisza na forum...otwarcie a nie na PW czy jakis tajemniczych mailach...zapraszamy do opisania swoich doswiadczen....dlaczego to kolezanka nie zarejestruje sie sama tylko wysyła ciebie?????? :P
Nie od dziś wiadomo nie tylko w wtajemniczonym że bywają koleżanki które rejestrują się tylko dla sobie wiadomych powodów
a już pw ile zdążą wysłać ino odbiorcy wiedzą :notguilty:
MonikaLR pisze: nafaszerowali ją sterydami i efekt był nikły. Poleciłam jej zastosowanie produktów na bazie aloesu..... i efekt jest oszałamiający
Ojoj!... od razu widać, że nigdy nie zetknęłaś się z łuszczycą, powinnaś wymyślić sobie bardziej prawdopodobną historyjkę i ne ośmieszać się przed nami, ale zacznij może od reklamowania się w dziale reklam xd xd
Nie ośmieszam się, jak chcesz to dam Ci telefon do koleżanki i sama lub sam z nią porozmawiasz. Koleżanka poprosiła mnie żebym zalogowała się na jakimś forum na temat łuszczycy bo mogę w ten sposób pomóc wielu osobą - jej pomogłam. Nie chodzi mi o żadne wciskanie komuś jakiś specyfików, dlatego nie chcę się reklamować na forum wszystkich bo własnie mogliby to tak odebrać. Jeżeli jest ktoś zainteresowany tematem wyślę wszelkie informację na e-maila ewentualnie proszę o telefon lub sms 696607615 (jak jestem w pracy to czasem nie mogę odebrać i potem oddzwaniam).
Przykro mi, ale już się ośmieszyłaś proponując nam dermokosmetyki z aloesem na zmiany łuszczycowe. Może gdybyś zaproponowała te kremy lub balsamy w celu lepszego nawilżenia suchej skóry, na pewno ktoś by się skusił na zakup polecanego przez Ciebie produktu, lecz nigdy w celu leczenia zmian łuszczycowych, bo tym się leczyć nie da. Skoro chcesz nam pomagać, to zacznij od dokształcenia swojej wiedzy na temat łuszczycy i jej leczenia.
Pozdrawiam :)
Widzę, że najlepiej wychodzi Ci krytykowanie innych. Jeżeli chcesz to proszę. Emergency spray - zawiera aloes + 12 ziół, dodatkowo 90% koncentrat aloesowy. To na skórę. A jeżeli chodzi o walkę od wewnątrz to aloes do picia i najważniejsze colostrum. Proszę bardzo !!!!!!! Czy Ci to wystarczy??? Czy nadal uważasz mnie za naciągaczkę???? Naprawdę nie rozumiem Cię. Zero zrozumienia tylko atak na drugą osobę.
MonikaLR pisze:Widzę, że najlepiej wychodzi Ci krytykowanie innych. Czy nadal uważasz mnie za naciągaczkę???? Naprawdę nie rozumiem Cię. Zero zrozumienia tylko atak na drugą osobę.
Proszę o dokumentację fotograficzną zaleczenia łuszczycy, zdjęcia przed rozpoczęciem leczenia, w trakcie i po zaleczeniu. W przeciwnym wypadku rzeczywiście będę uważała Ciebie MonikoLR dystrybutorko produktów SklepuLR strona internetowa:
http://magpolska.pl/pl/polecane-produkt ... ay-lr.html
za naciągaczkę traktującą łuszczycę jako chorobę umysłową, na której można zarobić niezłą kasę:
cena tego multitalentu tylko 1 op 500 ml. 89,90zł brutto :crazy:
+ COLOSTRUM W PŁYNIE DIRECT LR 125ml. 145,00zł szt
No niestety znowu pomyłka, widze ze na siłę chcesz mi coś udowodnic. Adres ktory podalas to sklep jakiegos przedstawiciela LR. Owszem chodzi o produkty LR ale napewno nie w tych cenach no chyba ze jestes rozrzutna. Ponadto widze ze nie doczytalas a juz krytykujesz. Po pierwsze chodzi o colostrum w kapsulkach, koncentrat i spray. Spotykam się w piątek z moją koleżanką to dla Twojego zaspojojenia ludzkiej ciekawosci spytam czy ma jakies fotki choc nie rozumiem po co mialaby je robi dla kogo ??? Mam tylko do Ciebie propozycje, ze jezeli nie jestes zainteresowana takim sposobem walki z ta choroba to poprostu nie wchodz do tego dzialu i nie czytaj i nie krytykuj. Nie znasz mnie wiec mnie nie oceniaj. Moze ktos bedzie zainteresowany. Moze najpierw trzeba by zapoznac sie z tematem bo ja Cie do niczego nie zmuszam a potem oskarzac i krytykowac chyba ze Cie to bawi. Wg. Mnie forum jest po to zeby wymieniac sie informacjami i sobie wzajemnie pomagac. Mojej kolezance to mega pomoglo to czemu mam sie tym nie podzielic. Nie rozumiem Cie. Moze potrzebna Ci jest inna pomoc ???? skoro wszystkich traktujesz jak złodzieji i oszustów. Proponuje skończyć tą głupią wymianę zdań do niczego m ie prowadząca. Żegnam Panią.