Jeśli chcesz zareklamować swój produkt, to jest to odpowiednie miejsce. Pamiętaj jednak, aby umieszczać reklamy dotyczące tylko tematyki forum.
 lechard
po pierwszym zastosowaniu objawy się osłabiły, wystąpiła poprawa. Krem oparty na siarce i aloesie. www.aloelife.pl, tu można nabyć jeszcze inne specyfiki. :D
Awatar użytkownika
 szater
UWAGA KOCHANI STRONA KTÓRĄ KOLEGA PODAJE ROZPROWADZA ZŁOSLIWEGO WIRUSA!
SPRAWDZIŁAM!uWAŻAJCIE!!!

Co do specyfiku to trudno go ocenic...samo wejscie na strone....ryzyko...moze kolega sam cosik wiecej napisze ...ufam że to nie był zamierzony cel kolegi :devil:
Awatar użytkownika
 Paweł
Mi żadna informacja o wirusach nie wyskoczyła. Tak że, może Twój antywirus Krysiu jest nadpobudliwy.
Awatar użytkownika
 szater
...nie znam sie na wirusach ale mam informatyków w domu i jezeli wyswietlił mi sie sygnał z czerwonym napisem ostrzegawczym to poprosiłam syna o pomoc ...co zrobił nie mam pojecia...w każdym razie zareagował odpowiednio...od mojej informacji do czasu twojej reakcji upłynęło wiecej jak 24h....skoro zostało to dostrzeżone i opisane na forum....mozna było szybko taka stronke zlikwidowac....ja sie na tym nie znam...tak twierdzą ci co sie znaja....
...zawsze lepiej zapobiegac jak leczyc.... :devillaugh:
Awatar użytkownika
 Paweł
Masz rację Krysiu. Lepiej dmuchać na zimne.
Awatar użytkownika
 szater
...a jeszcze dodatkowo link do stronki zostawił ktos z nikad...raz jeden wszedł na forum,jeden post...i znikł był....i cosik go już nie ma.... :devil: