Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 Przemek23
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów i forumowiczki:) mam na imię Przemek i mam 23 wiosenki na karku:) Z łuszczycą zapoznałem się niecałe pół roku temu, Pojawiły mi się pierwsze zmiany na nogach a od jakiegoś czasu na głowie i rękach .Stres ,praca i nerwy na pewno nie były pomocne.Bardzo cieszę się że znalazłem właśnie te forum i mogę dzielić się z wami własnymi przemyśleniami i sposobami leczenia.Niestety przez zmiany na dłoniach łuszczyca jest dla mnie wstydliwa i troszkę to przeżywam.Staram się jak najmniej tym martwić i przejmować. Dziękuję wszystkim z góry za wsparcie porady i mam nadzieję ,że będę zaglądał tu dość często pozdrawiam Cieplutko.
 Basieńka44
Witaj Przemek
Niestety przez zmiany na dłoniach łuszczyca jest dla mnie wstydliwa i troszkę to przeżywam
Na dłoniach bardzo dobrze działają okłady z siemienia lnianego
moczenie w płatkach owsianych czy też w siemieniu
można w krótkim czasie ogarnąć ciężki stan do bardziej znośnego
i szybciej zaleczyć
Można też robić okłady z octu jabłkowego najlepszy z własnego wyrobu
Niestety przez zmiany na dłoniach łuszczyca jest dla mnie wstydliwa i troszkę to przeżywam
Tu nie tylko o wstyd chodzi dłonie jednak stale na wierzchu są
i czasem potrafią nieźle bolec
a jednak wszystko trzeba dłońmi :(
Awatar użytkownika
 henia
Witaj Przemku :* Oby Ci tu było z nami dobrze :)
Awatar użytkownika
 antonia
Witaj Przemku, na szczęscie wiosna i słońce jest naszym sprzymierzeńcem, wystawiaj dłonie na słoneczko ile się tylko da i nawilżaj. To pomaga. :) :)