Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 Dobosz65
Witam, mam na imię Wiktor, jestem tutaj pierwszy raz zarejestrowany, wcześniej wchodziłem tylko poczytac, teraz się zdecydowałem dzielić z wami moje obawy, nadzieje i spostrzeżenia. Jeszcze raz witam wszystkch serdecznie :)
Awatar użytkownika
 henia
Witaj Wiktorze :) Miło, że chciało Ci się dzielić z nami Swoimi przemyśleniami :*
Awatar użytkownika
 szater
Witaj Wiktor :* ...jak już jestes znami ...mozesz cos napisac blizej o swojej pannie ł?
 martynka
Cześć Wam !
Mam na imię Martyna , mam 17 lat i zaliczam się do "srebrnych rybek" od 6 lat. Najdłuższy efekt "wyciszenia" uzyskałam bo pobycie w ciechanowskim szpitalu , jednak nie na długo bo ok. pół roku. Przechodziłam leczenia również za granicą jak i w całym kraju. Dzięki łuszczycy chociaż troszkę sobie zwiedziłam ! Jeśli macie jakieś pytania , bądź chcecie się ze mną podzielić doświadczeniami będzie mi bardzo miło. Pozdrawiam ! ;)

uśmiech jest jedyną rzeczą , którą mogę zarażać !
Awatar użytkownika
 szater
Wita cie na forum równie pogodny ludek :*
chetnie poczytam o twoich doswiadczeniach a moze ty w naszych znajdziesz cos co pomoze w walce z twoja łuszczyca ;)
Awatar użytkownika
 Paweł
Miło mi Was tu widzieć Wiktorze i Martyno :)

Zapraszam do poszperania i udzielania się w innych wątkach, bądź też zakładania własnych :)