Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 domka
Witam mam na imię Dorota mam 30 lat i mam łuszczyce.Walczę z nią już równe 15 lat ;/ .Od 5 lat nie miałam takiego ostrego wysypu jak teraz .Najlepszym okresem na jej pozbycie się była ciąża ;) w której nie miałam ani jednej plamki ...No cóż ale w ciąże zachodzić ciągle się nie da ...Wiadomo !!!Teraz leczę się cygnoliną i maścią salicylowo borną ,dopiero 2 dzień ...Jedynie co pomogło jak na razie zaczyna być mało wyczuwalna w dotyku ;) Dobre i to .Wcześniej leczyłam ją sterydami ,ale wiadomo jak to jest 2 tygonie spokoju i nawrót ...Chętnie poczytam o waszej walce z tą chorobą ...A może jakieś leki do ustne ? Pozdrawiam
Awatar użytkownika
 Paweł
Witam na forum,

No jak to nie można zachodzić cały czas w ciążę? :cool: Populacja by nam się zwiększył ;)

A tak na serio to miło nam Cię tu gościć. Mam nadzieję, że znajdziesz tu cenne informacje. Odnośnie Twojego stosowania to cygnolinka jest całkiem skuteczna i jeśli czujesz, że zmiany są coraz gładsze to dobrze.
Awatar użytkownika
 szater
Witam i ja...gdyby była potrzebna pomoc...jestem xd ,cygnolina to moja bajka potrafi zdziałac cuda tylko trzeba stosowac jąsystematycznie i w/g planu. :D