Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
Awatar użytkownika
 Shamhat
Witajcie wszyscy chyba zaczynam mieć depresję i zaczęłam czegoś szukać i Was znalazłam
Mam 35 lat od 3 lat mam łuszczycę skóry głowy, od pół roku pojawia się na całym ciele atakuje różne miejsca oczywiście nie wiadomo jak, gdzie i kiedy
Nienawidzę jej może z Wami ją pokonam?
Pozdrawiam Wszystkich
Awatar użytkownika
 szater
Witam ...nie pokonasz jej...to już na wstepie zaznaczam...ale z nami nauczysz sie z nia walczyc...i radzic sobie tak aby zycie nie stało sie koszmarem.... :*
 venus
I ja witam :). Nie przejmuj się tak bardzo, każdy z nas ma lepsze i gorsze dni. Poczytaj, popróbuj... Na pewno znajdziesz tu coś co Ci pomoże trochę podleczyć chorobę :) .
Awatar użytkownika
 Paweł
Witaj na forum :)

Poczytaj nieco na forum, popytaj, a może uda Ci się trzymać tę cholerę w ryzach :)
Awatar użytkownika
 Shamhat
Musze napisać że od czasu kiedy Was mam jest mi trochę lepiej :)
Chociaż siedzę tu właśnie i swędzę :)
Awatar użytkownika
 szater
to sie podrap :devillaugh:

....a potem poszukaj cos żeby nie swedziało i...poczujesz ulge co sie zowie... :*
 gregi27
Witam Witam Wszystkie Biedronki tutaj nowy ale Stary Wyga jeśli chodzi o łuszczyce . Wiedza jaka jest na forach to kopalnia wiedzy doświadczeń osób które przechodziły leczenia róznymi specyfikami nigdzie takiej wiedzy nie znajdziemy jak na forach ktorych przybywa i dobrze a pomyslec z 8-10 lat temu nie wiedzialo sie praktycznie nic na temat choroby ludzie żyli w ukryciu sam takie bylem troche sie zmienilem heheh . Jestem Gregi mam 27 lat choruje od jakiegos 11-12 roku życia a zaczeło się tak niewinnie od jednej duzej plamki ah Pozdrawiam