Stuk Puk jest tam ktoś ???
Jestesmy po wizycie w nowego dermatologa w przychodni przyszpitalnej . Masakra , trzy godziny w kolejce czekalam , mialam wrazenie ,ze ludzie ktorzy przychodzili po nas wchodzili wczesniej . W koncu weszlam do srodka i zapytalam ktora jestem po siedze juz trzy godziny i dziecko ledwo wytrzymuje .
Przeprosila mnie ,ze tak dlugo siedze i od razu wziela do srodka .
Oczywiscie wywiad , co i jak ...przynajmniej pytala o rozne rzeczy, ( czy mamy zwierzeta , na co szczepiona byla , czy miala kiedys owsiki ) bo ta poprzednia chyba miala w dupie wszytsko nawet dobrze nie obejrzala glowy .
Powiedziala ,ze dosc dlugo nie ma efektu i trzeba dopomoc sterydem troszke , chciaz tydzien .
Nie wiem co myslec !!!
przepisala nam na glowe parafine ciekla wymieszana z locoidem cerco ? nie wiem czy dobrze napisalam - przez weekend
Diprosalic na noc co drugi dzien
Cerkozel dwa razy w tygodniu
Ten zestaw stosowac przez tydzien , potem tak samo ale co 4 dzien smarowanie.
na plecki dostala masc robiona z hydrocortyzonem i urea na noc na dzien jakas bez hydrcortyzonu .( tez ze sterydem )
Powiedziala ,ze ona tez jest przeciwna steryda ale trzeba ja troche wyprowdzic a jak bedzie poprawa to zaraz odstawiany i jedziemy na mascviach robionych bez sterydu ,
Do tego szampon Kerium ds
Kurde , jestem w kropce ! Co tu zrobic ! Chcialabym zeby w koncu to gowno zeszlo ,ale tyle sie naczytalam o tym sterydach ,ze nie wiem co zrobic ...??