Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 Luna
Witam.
No to mam już jasność. Właśnie wróciłam od lekarza. Diagnoza-łuszczyca. Jestem w takim szoku że słów mi brak. Nic nie wiem o tej chorobie i bardzo się cieszę że trafiłam na to forum. Może od was się czegoś dowiem i oswoję z nową sytuacją.
Witaj Luna :)
Pewnie nie masz wyboru -tak jak my wszyscy i musisz się z ł. oswoić, im szybciej tym lepiej. I nie daj się wrobić w żadne sterydy, bo to fata morgana, złuda leczenia, pięknie się zaczyna i paskudnie kończy. Poczytaj na forum o mniej szkodliwym leczeniu i spróbuj coś wybrać dla siebie, a my chętnie Ci podpowiemy jak najlepiej to zastosować.
 Luna
Dziękuję za przywitanie. Od trzech godzin czytam..... i jestem coraz bardziej przerażona. Mam ochotę wrzeszczeć-JA NIE CHCĘ!!!
Dermatolog niczego mi nie wyjaśnił i przepisał na receptę 3 maści:( A teraz oczy mi się otwierają.
Witaj Luna....mogę sie myslić ...net tak mały ale....moze nawet nie wiesz że jest ktoś blisko ciebie kogo znasz a kto tez choruje :notguilty:

Pytaj kwiatuszku polny :* ;) zawsze chetnie pomogę,najważniejsze to głowa do góry,piers do przodu,łuszczyca to nie wyrok.
Teraz świeta wiec szkoda czasu na zamartwianie sie,czytanie wszystkiego na raz też niewiele da....ochłon i na spokojnie,po królewsku ;) znajdziemy rozwiązanie :*