Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 madzia
Mam od 7 miesięcy pewien problem na głowie pojawiły mi się białe strupki (swędzące) miałam nadzieje że mi zejdą ale niestety ;/ Podejrzewam że może być to łuszczyca od tamtej pory nigdzie nie mam innych zmian skórnych co o tym myślicie?
Awatar użytkownika
 antonia
Witaj Madziu,
widzę, że nikt Ci nie odpisuje, bo też ciężko jest wyrazić swoją opinię nie widząc tych Twoich strupków. Jeśli masz to już tak długo na głowie i nie znika, to może się zdecyduj i idź do lekarza dermatologa w celu rozpoznania choroby. Chorób skórnych nawet na głowie jest dużo, a bez pewności co to jest, nikt się nie odważy wypowiadać na ten temat. Życzę powodzenia i nie łuszczycy :) :)
Awatar użytkownika
 henia
Ma racje Antonia, tylko lekarz na miejscu jest w stanie dać, w miarę wiarygodna odp., chyba że zrobi badanie wycinka, wtedy całkowicie wiarygodne. Bo to równie dobrze może być też łojotokowe zapalenie skóry głowy. Sporo opcji jeszcze, dlatego koniecznie do lekarza :)