Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 brati
Mam na imię Sławek. Jestem 41 letnim facetem, a z łuszczycą borykałem się przez ponad 20 lat życia. Na forum trafiłem przeglądając strony dotyczące zdrowia generalnie i po krótkiej lekturze tej strony pomyślałem, że albo czegoś tu nie znalazłem, albo świat dawno zapomniał o czymś co kilkanaście lat temu było "modne" w leczeniu łuszczycy i co mnie osobiście przywróciło do życia.
Ponieważ miałem się w tym miejscu tylko przywitać nie będę rozpisywał się na ten temat. Zapraszam do części dotyczącej niekonwencjonalnego podejścia do leczenia - tam rozwinę wątek.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Awatar użytkownika
 Yans
Witaj Sławek... :D
Awatar użytkownika
 szater
...witam...40+pare lat walcze z choroba i jakos specjalnie modowych trendów nie pamietam:kiedys królowała cygnolina i dziegcie dzis....sterydy ....czasem ktos siegnie po zioła i pochodne wit D3 ale o modzie? nie słyszałam :devil:
Awatar użytkownika
 Paweł
Witaj Sławku na forum :)

Skoro masz coś ciekawego do napisania to nie wahaj się oczywiście i pisz w stosownych działach :)