- 18 gru 2011, o 21:19
Mam na imie Stasia mam juz troche latek choc ich nie czuje .Z luszczyxa mam do czynienia tak gdzies od lutego tego roku najpierw pojawily mi sie na dloniach a raczej na jednej dloni takie jak odcisk i to sobie bylo nie swedzialo nie bolalo wiec myskalam ze to odcisk od przyzadu od samochodu bo mam malucha dla inwalidy z przystosowaniem dla inwalidy ,jestem inwalida .No i tak to sobie bylo i nawet nie zauwazylam kiedy przenioslo mi sie na druga reke i na stope ,i zaczelo sie popekane dlonie stopa ogromna bol swedzenie itd. W tym czasie bylam w angli ,to angielskie leczenie nie przynosilo skutkow i we wrzesniu wrucilam do kraju i po wizycie u pani Dermatolog cos sie zaczelo zmieniac ,odzyskalam rece i stope moge juz robic rekoma i chodzic nie na boku stopy tylko na calej . W miedzyczasie poprzenosilo mi sie to sw....wo na cale cialo i jak na dzien dzisiejszy prawie mi poschodzilo mam jeszcze tu i owdzie male krostki ale pani doktor sobie i z nimi poradzi .Jutro mam wizyte ,mam przynajmniej taka nadzieje .Czytam te Wasz wpisy i dostaje szoku i zniechecenia jak pomysle ze ja tez musze przez to wszystko przechodzic .Podziwiam Was ze juz od dziecka niektorzy sie z tym meczycie .Jak mi to nie zejdzie to nie wiem czy sie tak latwo do tego przezwyczaje jak Wy /Pozdrawiam goraco Was wszystkich wspoltowarzyszy niedoli .Stasia : ;)