Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 moles
Czesc wszystkim.Łuszczyce mam od kilkunastu lat a obecnie jestem praktycznie cały wysypany ale jakos daje rade.Pozdrawiam wszystkich ;)
Awatar użytkownika
 henia
Cześć Moles :D Też sobie jakoś radzę, witaj w rodzince :*
 moles
Troche sie zle wyraziłem daje rade-chidzi mi o psychike bo moja kochana "pani" dokucza strasznie i nigdy nie miałem jej tyle(choc czesto nie leczyłem) jak teraz.Praktycznie jest wszedzie! Przestałem chodzic do dermatolog gdyz przepisywała mi ciagle silne sterydy.Dzis tylko nawilzam by zmniejszyc swedzenie i po swietach sprobuje połozyc sie na oddział.Czy ktos mi podpowie czy to dobry pomysł,czy warto?
Awatar użytkownika
 szater
Witaj Moles...kazdy pomysł aby leczyc jest dobry :notguilty:
Awatar użytkownika
 henia
moles pisze:Troche sie zle wyraziłem daje rade-chidzi mi o psychike....

Mnie też, bo silna psychika to podstawa w naszej walce.
po swietach sprobuje połozyc sie na oddział.Czy ktos mi podpowie czy to dobry pomysł,czy warto?
Pomysł jak najbardziej uważam za sensowny, jeżeli nie potrafimy sami zapanować nad chorobą, trzeba skorzystać z pomocy specjalistów. Ogarną tam trochę tę Twoją cholerę, resztę dasz radę już praktykować.

Z rad, o które nie prosisz, odezwij się do Seta tu, niedawno też był w szpitalu. Może coś fajnego Ci podpowie :D
Awatar użytkownika
 Paweł
Witam w naszym obozie :D

No jeśli nie ogarniasz sytuacji, to myślę, że szpital jest dobrym rozwiązaniem.