Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
Awatar użytkownika
 henia
Sebuś, pięknie dziękuję za sprawne działanie :* ale o sterydach poczytaj.... bardzo proszę :please:
 SEBBUT
a gdzie mogę znaleźć wiecej informacji o sterydach wiem tylko ,że daleko na tym nie zajadę.szybko skutecznie działają ale do czasu :please:
Awatar użytkownika
 Paweł
Witaj Seba na forum ;)

Na sterydach to będzie później ciężko. Lepiej zacznij coś szukać innego za w czasu ;)
 bodzia09
Witaj Mała Czarna.
Ja też niedawno tutaj trafiłam i teraz chętnie odwiedzam forum. Piszesz, że stosowałaś chińską maść 999. Ja tez ją stosowałam z dobrym efektem zwłaszcza na głowę. Na prawdę działa. Jeśli ktoś jeszcze nie próbował , to może sprawdzić. Pozdrawiam.
 bodzia09
Sebuś to prawda. Sterydy są dobre, bo szybko działają ale też i szybko wraca choroba. Paweł ma rację daleko na nich nie zajedziesz. :) Powodzenia w leczeniu. :)
Awatar użytkownika
 szater
Bodzia chnska masc 999 to potwornie silny steryd.....raczej go nie polecamy ...skutki moga byc opłakane.... :devil:
Awatar użytkownika
 mała czarna
Jak się dowiedziałam to przestałam stosować :angry:
Pierwszy raz ja kupiłam przy badaniu włosa, działała rewelacyjnie, później kupowałam u pani w zielarskim i na allegro. wyobraźcie sobie że sprzedający na allegro pisał że maść jest całkowicie naturalna i można stosować u nawet małych dzieci.... Ma dupek szczęście ze wtedy nie wiedziałam co to takiego :devil: Teraz bym mu nagadała :angry: ale kupowałam u innego gościa
Awatar użytkownika
 szater
....mysle ze nie jestes jedyna ...kazdy z nas wczesniej czy pózniej sie styknął z tymi chinskimi naturalnymi lekami wszelkiego rodzaju :devil: ja do tej masci miałam jeszcze płyn...ten to super działał ajak meble wyzerał :devil: poezja....najlepsze w tym wszystkim było to ze dostałam ten zestaw od brata -lekarza który jest zwolennikiem naturalnego w miare moznosci leczenia.....dopiero na sympozjum ...gdzies za granica popytał i ....natychmiast mi kazał to wyrzucic...podobnie było z jakimis kulkami...co tez mnie specjalisci karmili...takoz samo skosnoocy :devillaugh: