Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 Sandra
Na imię mam Aleksandra i jestem już emerytką. Mieszkam w małym, powiatowym miasteczku województwa łódzkiego.

Moja łuszczyca nie była jeszcze diagnozowana przez żadnego lekarza. Dużo czytałam o tej chorobie w internecie i bardzo dużo objawów zgadza mi się z tym co przeczytałam. Dlatego myślę, że mam łuszczycę. Obecnie mam wysyp największy ze wszystkich dotychczasowych. Swędzi okrutnie. Smaruję się maścią COCOIS, ale robię to dopiero od kilku dni więc oszałamiających efektów jescze nie ma.

Na forum zarejestrowałam się już kilka dni temu, ale mój komputer szwankował i nie mogłam nic napisać. Pozdrowienia dla wszystkich.
Awatar użytkownika
 Paweł
Witaj,

Najważniejsze, żeby w końcu jakiś lekarz zdiagnozował Ci chorobę. Bo może to nie jest łuszczyca. W każdym bądź razie Cocois wymaga dłuższego leczenia - nie ma po nim szybkich efektów.
Awatar użytkownika
 szater
Witaj Sandro,koniecznie jednak namawialabym cie na wizyte u lekarza specjalisty.Czesto i oni maja problem z diagnozowaniem czy to łuszczyca czy ktoras z przyluszczyc.Nasze rady naprawde nie zastapia wizyty u lekarza a kazdy lek to jednak chemiczna ingerencja w organizm. :)