Tu piszemy o leczeniu tradycyjnym stosowanym w łuszczycy, czyli o maściach, płynach, tabletkach i zastrzykach oraz o światłolecznictwie.
 martynka
Witam wszystkich :)
Kochani po obejrzeniu "rozmów w toku" Ewki Drzyzgi strasznie napaliłam się na lampę dermalight 80 w grzebieniu. Łuszczyca głowy dokucza mi od kiedy pamiętam. Łuszczyce ciała zawsze możemy jakoś ubrać a głowa , każdy wie jak jest , sypie się i sypię ... Dlatego postanowiłam ,że kupie sobie taką lampę tylko strasznie mało opinii na ten temat , czy ktoś z Was może stosował a może posiada ? Z góry dziękuję za wszystkie komentarze/ opinie :)
pozdrawiam Martynka :*
 AbCs
mam taką lampę identyczna jak piszesz i pomaga mi jednak szału nie ma na ciało żeby wszystko naświetlić potrzebuje 2h tyle samo co na cygnoline tylko że maści nie muszę przytrzymywać ręką :D na efekty też trzeba poczekać chyba że się ciut bardziej przypieczesz to z zaczerwienieniem schodzą też zmiany jednak nie na długo.
Jeżeli chodzi o głowę czesałem się tym ponad miesiąc i efektów nie widziałem może za krótko może robiłem coś źle. Pamiętaj żeby ściągnąć łuskę przed naświetlaniami.