Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 Karolina
Witam wszystkich i każdego z osobna :D
Coś o sobie?: kobieta, lat 29, od prawie 2 lat się łuszczę, mama,żona i kochanka...swojego osobistego męża ofkors ;), miasto Kraków, fryzjerka-przy okazji zapraszam wszystkich łuszczyków do korzystania z moich usług (fryzjerskich)-pełen komfort-zero zażenowania :)
Na początek to chyba tyle :)
Zabieram się do aktywnego przeglądania reszty wątków :D

Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
 puma
witaj karolina :) szkooooda, że tak daleko, fryzurka nowa by się przydała :speechless:
Awatar użytkownika
 szater
Witaj Karolino...tutaj duzo ludkow z Krakowa...zorganizowali sie juz nawet w Stowarzyszenie...pobedziesz poznasz...na spokojnie xd
Rozgosc sie na forum poczytaj,podziel sie z nami swoja wiedza...moze masz jakis super sposob na luszczyce skóry głowy.Sciskam cieplutko :*
 Karolina
Dziękuję za ciepłe przyjęcie :*
Niestety cudownego leku jeszcze nie wynalazłam-ale wszystko przed nami :P Ja robię tak: smarowanko Squamax'em i później Elocom :( raz pomaga a raz nie-wiadomo jak jest :devil:
Za to znam świetny sposób na poprawę nastroju (oprócz orgazmu oczywiście :P )zabawa z dziećmi, szoping i nowa fryzurka :D

Pozdrawiam cieplutko :*
Awatar użytkownika
 henia
Witaj Karolina :) Gratuluję nastroju :D
Awatar użytkownika
 puma
no mnie akurat szoping stresuje, dzieci z zabawy wyrosły, a z obcymi dziećmi stresuje mnie chyba bardziej niż szoping xd ale coś tam sobie innego znalazłam ;)
Awatar użytkownika
 Paweł
Witaj Karolinko na forum,

Myślę, że znajdzie się spora grupa biedronek, które skorzystałyby z Twoich usług :)