Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 Magnat
Z tej strony Karol, lat 27. Łuszczyca nie dotyczy bezpośrednio mnie, a bliskiej mi osoby, dlatego zarejestrowałem się na forum. Liczę, że Wasze doświadczenie pomoże również w jakimś stopniu mnie :) Pozdrawiam serdecznie.
Awatar użytkownika
 Paweł
Cześć,

Fajnie, że dołączyłeś do nas. Trzeba wiedzieć jak się obchodzić z osobami chorymi na łuszczycę, więc tu znajdziesz sporo przydatnej dla Ciebie wiedzy.
Awatar użytkownika
 szater
...jakos dziwnie zabrzmiało to..."obchodzic sie " z chorymi na łuszczyce....potrzebujemy instrukcji obsługi? :notguilty:
 dora
Pawlowi chodzilo pewnie to,ze wiele ludzi za bardzo nie wie jak sie wlasnie z nami obchodzic jak widza zmany. Boja sie,ze sie zaraza... ja swego czasu od bliskiej kolezanki uslyszalam "a fuj" jak zobaczyla moje zmiany :(

Witaj Karol :)
Awatar użytkownika
 Paweł
Tak, chodziło mi właśnie o to, o czym pisze Dora. Może właściwsze określenie to jak postępować z chorymi czy też jak ich traktować.
Awatar użytkownika
 szater
Pawełku wiem dokładnie co chciałes powiedziec :* wróciłam i chcialam sie z toba troszke podroczyc :inlove:
Awatar użytkownika
 Paweł
Ok, spoko :) Ja zawsze staram się używać zwrotów, które nie przeszkadzałyby mi, gdyby były wypowiedziane w moją stronę ;)