Tu pytamy, polecamy i odradzamy sobie szpitale, kliniki, sanatoria oraz lekarzy.
 karola_k
a ja w poniedziałek mam się stawić o 10 na dermatologię w Słupsku. Matko chyba wyzionę ducha. Nawet nie wiem czego mam się spodziewać.... Czy ktoś tam był??
Witaj
Po raz pierwszy zalogowałam się na jakiekolwiek forum. Do tej pory byłam tylko "czytaczem". Trafiłam na Twój wątek i bardzo mnie zainteresował. Ja też parę dni temu byłam u dermatologa w Słupsku w Salusie i też dostałam skierowanie do szpitala. Na razie nie skorzystałam, bo nienawidzę szpitali. Kto Ciebie skierował i czemu?
Choruję od 5 lat na łuszczyce krostkową. Leczyłam się u innego dermatologa i różnymi metodami wyczytanymi w necie. Efekty leczenia raczej mizerne, żeby nie powiedzieć zerowe.Lekarz stwierdził, że trzeba pobrać wycinki i zrobić inne badania, dlatego mam iść do szpitala.Na razie się nie zdecydowałam. Zaczęłam leczenie maściami dziegciowymi. Czekam na jakiś efekt, lub jego brak, wtedy zdecyduję, czy iść do szpitala. Pozdrawiam.
Hej!
Ja leczę sie u dr Kisiel-zresztą ordynatora na oddziale dermatologicznym i od niej dostałam skierowanie. na oddziale jestem 7 dzień. odzdiał jest fajny. pielegniarki, lekarze też. leczą cygnoliną i lampami (naświetlają). efekty pewnie będzie widać po jakims czasie. zobaczymy. szczerze-to przekonana do pozytywnych efektów nie jestem... ale zobaczymy. inni-którzy leżą na tym oddziale-chorzy na łuszczyce twierdzą, że dopiero po 1,5 tygodnia coś będzie widać. zobaczymy. jak masz jakieś pytania to pisz.
pozdrawiam cieplutko!
ps. ale jeśli pobyt ma Ci pomóc w zaleczeniu tego cholerstwa to się nie zastanawiaj. ja bym wiele dała żeby się tego pozbyć...
Awatar użytkownika
 henia
Filipina pisze:...Lekarz stwierdził, że trzeba pobrać wycinki i zrobić inne badania, dlatego mam iść do szpitala....
karola_k pisze:... ale jeśli pobyt ma Ci pomóc w zaleczeniu tego cholerstwa to się nie zastanawiaj....
Popieram Karolę. Skierowań do szpitala, dermatolodzy nie dają od tak sobie. Filipina proszą zrób te badania :* Naprawdę może być wtedy łatwiej walczyć. Pozdrawiam :)
No i byłam właśnie u dr Jasonka w Salusie i on od razu skierował mnie do szpitala. Trochę mnie to zdziwiło. Zaczął, że na 2-3 dni, potem, że 4 dni, na koniec wizyty stwierdził, że może w tygodniu się uda wszystko zrobić. Jak pisałam wcześniej, jeszcze się nie zdecydowałam.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 20 lut 2012, o 11:17 przez Paweł, łącznie zmieniany 1 raz. Powód: Powielona część postu została skasowana. Dostępna jest w innym wątku.
no dr Jasonek też tu pracuje na oddziale. ja leże od 13 lutego, no i jutro wychodzę. efekty są. Plamy na brzuchu, plecach i na glowie są jaśniutkie. jeszcze trochę robi się luska, ale dostalam recepty do domu i muszę leczenie kończyć tam.
Efekt końcowy-zobaczymy.
ale naprawde polecam. spotkałam się tu z ludźmi którzy chorują od lat. I fajna atmosfera jest. Dużo się dowiedziałam-mimo tych wszystkich artykułów które czytałam na internecie-na oddziale dowiedzialam się dużo więcej. Co stosować, jakie są etapy leczenia... naprawdę nie warto zwlekać, bo im dłużej tym tego cholerstwa więcej i gorzej się leczy...
Wszystkim tym , którzy mają wątpliwości, podpowiadam jako wielokrotny pacjent oddziału dermatologii w Słupsku-Tylko tam wam POMOGĄ w walce z łuszczycą , bo nikt jej sam nie zaleczy.
Lekarze i cały personel są SUPER!!!!!!!