Życie z łuszczycą na co dzień, czyli jak radzimy sobie z naszą chorobą w codziennych czynnościach.
Awatar użytkownika
 Beatrycze
Witam, znacie możne jakiegoś fryzjera z okolic Warszawy, który nie będzie o nic pytał i szybko i bezproblemowo obetnie? Oczywiście sytuacją idealną dla mnie byłoby gdyby wiedział o problemik z autopsji :)
Ostatnio zmieniony 14 lut 2012, o 11:01 przez Paweł, łącznie zmieniany 1 raz. Powód: Tytuł zmieniony na lepiej pasujący.
 euterpe
Nie wiem w jakim stanie masz głowę ale ja przed wizytą myłęm dokladnie glowe i nei bylo problemu a mialem czerwone plamy. Ostatnio moj fryzjer byl chory i inna zapytala przed myciem czy mam jakies problemy ze skórą głowy. Powiedzialem lekko zmieszany ze mam ł a ona że w porządku i tylko chciała wiedzieć jaki ma szampon wybrać :P Cudownie mi wymasowała głowę ale w sumie miałem prawie całkiem zdrową.
Beatrycze pisze:Witam, znacie możne jakiegoś fryzjera z okolic Warszawy, który nie będzie o nic pytał i szybko i bezproblemowo obetnie? Oczywiście sytuacją idealną dla mnie byłoby gdyby wiedział o problemik z autopsji :)

Witaj, mogę popytać się koleżanek, mam koleżankę w Warszawie, która chadza do tamtejszych fryzjerów, więc na pewno będzie kogoś znała.
W sumie to nie wiem w jakim stanie jest moja głowa, bo tego nie widzę ;) Ale tak na poważnie to chyba nie ma tragedii, ale nie zmienia to faktu, że w takich sytuacjach czuję się niekomfortowo :blush: (pytania, dziwne spojrzenia etc.), dlatego chcę kogoś sprawdzonego. Aneczka84 będę dozgonnie wdzięczna za każdy adres :)
Awatar użytkownika
 puma
" Witam. Jeśli nadal szukasz fryzjera ,który wykona usługę w domu i dla którego łuszczyca jest codziennością ( sama mam łuszczycę ) to zapraszam 796659544 Ania pozdrawiam "

cytuję z innego forum. dziewczyna dojedzie do klienta na terenie warszawy.
euterpe pisze: czy mam jakies problemy ze skórą głowy. Powiedzialem lekko zmieszany ze mam ł a ona że w porządku i tylko chciała wiedzieć jaki ma szampon wybrać :P Cudownie mi wymasowała głowę ale w sumie miałem prawie całkiem zdrową.
Ja mam podobne doswiadczenia. Poinformowałam pania ze mam ł a ona skromnie ze zauwazyła bez zbednego komentarza, i tyle. Czasami boimy sie własnego strachu, a fryzjerzy wiedzą co to ł, i sie jej nie boją... Głowa do góry i idź na całość :D
Awatar użytkownika
 Jamajka
Ja też niemam problemu z fryzjerką, gdy poszłam do niej pierwszy raz od razu powiedziałam co mi dolega powiedziała, że nie problemu, wie co to za choroba i nie ucieka przed klientkami. :D
Awatar użytkownika
 henia
I tak jak dziewczyny piszą, powinniśmy zawsze podobnie postępować, w sensie informować co i jak. Ludzie już sporo wiedzą o tej naszej @ ale też dajemy im znać, że to nie grzybica np., którą mogą się zarazić. Tak uważam :)

Tu też dziewczyna się reklamowała, może warto wypróbować :)
Alicja
do admin

pokaż szczegóły 25.12 (5 dni temu)

Dzień dobry.
Mam na imię Alicja. Wykonuje zawód fryzjera. Sama walczę od lat z problemem łuszczycy, więc zdaję sobie sprawę jak wstydliwa jest wizyta w salonie fryzjerskim.
W związku z tym chciała bym zaproponować swoje usługi ludziom, którzy mają ów problem i z tąd również mój list do państwa.
Nie wiem jak bym mogła zaoferowac swoje usługi na Państwa portalu.
Czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam
Alicja

Mój numer kontaktowy:
501 04 26 25
e-mail: fryzjeralicja@gmail.com
reklama/fryzjer-luszczyca-warszawa-t121.html