Jeśli chcesz zareklamować swój produkt, to jest to odpowiednie miejsce. Pamiętaj jednak, aby umieszczać reklamy dotyczące tylko tematyki forum.
 sosar
Witam!

Osobiście od siedmiu ponad lat walczyłem z łuszczycą. Wyrzuty miałem na genitaliach oraz na głowie w postaci dużych plam, pęknięcia skóry w kroczu. Stosowałem różne maści, wszystkie płyny - diprosalic i inne znane wszystkim, szampony , diety i inne . jak wiadomo pomagało - na dzień,dwa,tydzień i powrót.

Leczyłem się od środka ziołami, robiłem lewatywy- chociaż te robię nadal.

Piszę,bo wiem jak to jest męczyć się każdego dnia. Jak zauważyłaś napisałem wszystko w formie przeszłej. Dlaczego?

od półtora miesiąca stosuję preparaty, po których na głowie nie mam już żadnych ognisk łuszczycy a na pachwinach znikome , minimalne ślady, nic mnie nie swędzi i przestałem drapać się przez sen ( rano miałem żywe rany).

Preparat poleciła mi znajoma,chora na raka, u której twarz po zmianach skórnych wyglądała jak u lwa. Przez pół roku w klinice w austrii testowano go na niej. Dziś wygląda praktycznie normalnie, ma tylko slady po branej wcześniej chemii.

Preparat jest nowością w Polsce, a ja jestem jednym z pierwszych, którzy go używają.

możemy porozmawiać ,tel. 694 679 475 , bo nie chce zamieszczać reklamy na forum.
Ostatnio zmieniony 9 lut 2012, o 11:05 przez Paweł, łącznie zmieniany 1 raz. Powód: Brak konkretnych info + telefon = reklama
Awatar użytkownika
 puma
idąc twoim tokiem myślenia całe forum pełne jest reklam leków i kosmetyków. sorry ale właśnie twój post to reklama, w dodatku podejrzewam, że za swoją wątpliwą wiedzę chcesz kasę. raczej nie to forum a już na bank nie ten dział :annoyed:
 euterpe
Nie ogłoszono żadnego przełomu w medycynie więc nie naciągaj ludzi :P Na tym forum to nie działa.
 black
euterpe pisze:Nie ogłoszono żadnego przełomu w medycynie więc nie naciągaj ludzi :P Na tym forum to nie działa.
Pewnie ten cały lek słono kosztuje.
Awatar użytkownika
 Shamhat
Myślę że ten tajemniczy preparat można odesłać do mojego motta :devillaugh:
A ... tajemniczość nie zawsze się opłaca