Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
Awatar użytkownika
 anekania
Witam wszystkich, jestem tu nowa ale mam nadzieje ze szybko naucze się tutejszych zasad :)

Mam na imię Ania, mam 23lata, studiuje prace społeczno - opiekuńczą, i poradnictwo zawodowe.
Jestem z Krakowa i tu mieszkam , dlatego chętnie poznam inne biedrony z Krakowa :)
Mam łuszczyce krostkową na stopach , kiedyś na dłoniach ale już na szczęście jej nie ma. Jestem chora od 3 lat, lecze się Neotigasonem od kilku miesięcy.
Nie wiem za bardzo co tu się jeszcze pisze - lubię muzykę (bardzo mi pomaga w cięzkich chwilach, problemach przezwyciężyć je), kino, wycieczki, psychologie kliniczną :)

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
 Seba2801
Witaj Aniu :) Wyżyna krakowska pewnie pięknie wygląda w okowach zimy teraz... Byłem na jesieni tam u Ciebie i po drodze oczom własnym nie wierzyłem, krajobraz jesienny niesamowity.
Awatar użytkownika
 anekania
Seba jak ktoś mieszka od urodzenia w jakimś miejscu to po czasie już nie zauważa pewnych rzeczy, ale fakt Kraków pięknym miastem jest! :)
Awatar użytkownika
 Paweł
Witaj na forum :)

Byłem w Krakowie raz czy 2. Piękna mieścina :) No, ale tak, jak piszesz - gdy się jest gdzieś od zawsze to potem się nie zauważa tego piękna.
 betka
Czesć, Ania! Ja z Krakowa jestem i Henia mnie przygnała do Ciebie :D Zapraszam do Stowarzyszenia, co prawda nadal czekamy na KRS, ale już się czujemy, jakbyśmy byli :D , kontaktuj się ze mną :D
Awatar użytkownika
 zgon1610
Witam na forum.