W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
bozii pisze:co do maść rumiankowej - można ją też stosować np. na zmiany na łokciach, nodze, jako nawilżacz/natłuszczacz?
Można ale na łokcie lepiej sprawdza się epikrem zmiękcza skórę świetnie nawilża ja go stosuje też na stopy i łagodzi świąd.Jest tłusty ale w przesuszoną skórę szybko się wchłania.
bozii pisze:
Gosiaczek68 pisze:Lekarze jednak tez ludzie, tylko trzeba nasza wiedze wykorzystać :*
no nie zawsze, nie wszyscy, po czym się już przekonałam ;)

Wiem cos o tym. Teraz to jam mam wiedzę, tylko dyplomu mi brak :crazy: xd , po moich z forum przygodach jeszcze nie byłam u lekarza, bo boje sie zagiac moją pania doktor... xd
no dobra to zapytam inaczej - do czego mogę wykorzystać maść rumiankową prócz smarowania moich 3 plamek na twarzy? bo maść jest ważna tylko do września i nie chciałabym aby sie zmarnowała, dlatego pytam jakie ma zastosowanie ;)
Możesz nią smarować wszędzie nawet w miejscach intymnych poleciłam epikrem na łokcie bo jest lepszy ale rumiankowa też może być
mam problem...
chodzi o moją głowę...
nie zaczęłam jej jeszcze leczyć bo zawsze coś :blush:
ale najgorsze jest to, że ciągle drapię tę głowę, zdrapuje łuskę :blush: wiem, że nie powinnam, ale to jest silniejsze ode mnie :blush: i to nie chodzi nawet o to, że swędzi...
ehh...
Bardzo dobrze rozumie :crazy: ja tez drapie a jak pomysle ze cos tam mam to rece mnie tak swierzbią ze nie moge sie opanowac, dlatego koniecznie pozbądź sie łuski i wtedy jest lepiej rece stale nie "sprawdzają" xd
euterpe kupiłam niedawno szampon polytar o którym piszesz, ale mam pytanie jak często go stosujesz? bo na nim napisane, że można tylko 1-2x w tyg.
jeżeli chodzi o diprosalic - to sterydy, a ja sterydom mówie nie ;)
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7