Tu piszemy o leczeniu tradycyjnym stosowanym w łuszczycy, czyli o maściach, płynach, tabletkach i zastrzykach oraz o światłolecznictwie.
Awatar użytkownika
 Marzena88
Dzięki kobietki :* jak narazie to ścierałam pozostałości nawilżaczy chusteczką ale może takiej potrzeby nie ma faktycznie :P dopiero zaczynam z niesterydowymi praktykami i wiem że długa droga przede mną, więc wszelkie rady zawsze mile widziane xd
Awatar użytkownika
 bozii
henia pisze:Też nie zmywałam/ścierałam ani exorexu ani nawilżaczy. Tylko ja już wiem, że u mnie żadne współreakcje nie zachodzą. Bozii radziłam jednak, zmywać jedno, przed nałożeniem drugiego :D
Dobrze i trzeba, to jednak wypraktykować na sobie, strzeżonego.... ;)
a bozii kilka razy zmywała, a potem to olała :P
tak poważnie - nie zmywam ani exorexa ani żadnych nawilżaczy/natłuszczaczy, bo jak pisała gosiaczek nadmiar wyciera się w ubranie ;)
Awatar użytkownika
 bozii
ja mam pytanie z innej beczki - jak wyglądają zaleczone zmiany po exorexie?
Awatar użytkownika
 Gosiaczek68
Zaleczone zmiany to takie gdzie nie ma juz zadnej łuski, czerwonych kropek, żadnych wyczuwalnych pod palcami zgrubień. ;) Niektórzy mówia ze sa białe place ale ja ich nie miałam. :crazy:
Awatar użytkownika
 henia
Albo barwa skóry albo białe. U mnie to zależało od miejsca, gdzie były umiejscowione :)
Awatar użytkownika
 bozii
powiedzcie mi jaki termin przydatności ma exorex?
bo myśle czy by kuzynki z DE nie poprosić żeby mi go kupiła na niemieckim ebayu ;)
 betka
Mój miał do 31.07. 2013 r., więc na pewno się opłaca sprowadzić :)
Awatar użytkownika
 Gosiaczek68
A mój kupiony na allegro jest do 28-02-2013, jak cena dobra to warto kupić. ;)
Awatar użytkownika
 henia
Każdy, oferowany do sprzedaży, ma podaną konkretną datę przydatności. Sprzedający podaje takie dane w ofercie. Czasem można trafić właśnie tańszą ofertę, bo ma krótka datę przydatności. No bo po co Betce ten rok 2013, jak ona go w miesiąc wykończyła :D
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 19