Tu wspieramy się nawzajem w sensie psychicznym. Jeśli chcesz się wygadać, nie masz już siły, to jest to dobre miejsce, żeby podzielić się swoimi troskami. Tu pisz na temat motywacji w walce z łuszczycą i łzs oraz metodach poprawiania sobie samopoczucia.
 MichałL..
zgon1610 pisze: A co do dziewczyn jest tylko jeden sposób:
Rozmawiaj z nimi
Z dziewczynami rozmawiać mogę godzinami ale jedynie na gg, sms, facebook. Jak się z nimi spotkam wstydzę się odezwać, porozmawiać na jakiś temat. Większość koleżanek mówi, że na gg "spamuje" godzinami a jak się spotkam raz na jakiś czas to boję się odezwać..

Zastanowię się jeszcze nad psychologiem i dam znać. Dziękuję wszystkim za pomoc, nie miałem z kim o tym porozmawiać, dlatego założyłem konto tutaj.
Awatar użytkownika
 zgon1610
MichałL.. pisze:na gg "spamuje" godzinami a jak się spotkam raz na jakiś czas to boję się odezwać..
To musisz pospamować oko w oko ;)
Awatar użytkownika
 henia
MichałL.. pisze:.....Zastanowię się jeszcze nad psychologiem i dam znać. Dziękuję wszystkim za pomoc, nie miałem z kim o tym porozmawiać, dlatego założyłem konto tutaj.
Michale a ja Ci dziękuję, że zaufałeś nam, powierzając swoje problemy i Swoje przemyślenia :*
Z psychologiem za długo nie czekaj, chyba, że szczera rozmowa z rodzicami rozwiąże Twoje problemy, w co głęboko wierzę.
Dziewczyny ogarniesz, trochę więcej cierpliwości do nas trzeba :D Powodzenia :)
 MichałL..
henia pisze:Dziewczyny ogarniesz, trochę więcej cierpliwości do nas trzeba :D Powodzenia :)
Ooo do dziewczyn trzebaa mieć duuuużo cierpliwości .... :D
 Basieńka44
A wiesz ze dziewczyny mówią to samo o chłopakach?
Awatar użytkownika
 szater
jakos tak niekoniecznie sprawdzaja sie wszelkie stereotypy,młodziez teraz całkiem inna...a dziewczyny niejednokrotnie bardziej agresywne niż chłopcy sa...cierpliwosc to cos co powinno sie kupowac w sklepie zeby nadazyc za szybkoscia zmian hormonalnych w organizmach nastolatkow :notguilty:
 aga79
Powiem trochę z własnego doświadczenia ;)
Jeżeli spotkasz kogoś naprawdę wartościowego to nie będzie mu przeszkadzała twoja ł.Mojemu mężowi wcale ona nie przeszkadza (chociaż miewam chwile zwątpienia).Ludzie zdrowi mają problem ze znalezieniem właściwego partnera a co dopiero my,zakompleksieni.Znam małżeństwa w których jest jedno chore na ł i jakoś ze sobą funkcjonują.Uważam że wizyta u psychologa bardzo by ci pomogła wyjść ze swojej skorupki,którą sam sobie zbudowałeś.
Awatar użytkownika
 henia
Młodość jest "chmurna i durna", i dlatego tak bardzo lubię te ich nastroszone łby, i ich niezachwianą pewność, w jedynie słuszną rację. Czupurki :D
Awatar użytkownika
 Carley
Psycholog czasami pomaga, mam koleżankę która studiuje właśnie ten kierunek i potrafi postawić mnie na duchu :) Nie dołuj się! Każdy ma ciężkie chwile, ale wszyscy są tu po to aby sobie pomagać! A tak w ogóle to też jestem z Białegostoku, pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
 mariaelena
bardzo polecam ci wizytę u psychologa, nie dość, że pomoże ci trochę choć rozsupłać twoje problemy, to również dla leczenia ł. nie zaszkodzi, bo za każdym twoim spinem związanym z chorobą i relacjami związanym ma wielką szansę iść pogorszenie. wiem to i znam to, więc psycholog - jak najbardziej.