- 2 lut 2012, o 10:37
mmmmm.jpg (11.95KiB)Przejrzano 5040 razy
Ja podobnie jak basia znama takie osoby, które nie leczą sie prze internet, przykład w swojej osobie. Zawsze ufałam lekarzowi, zawsze polegałam na jego zdaniu i wiedzy ,a ze nie jestem bardzo dociekliwa i ulotki czytam pobieznie, nie widziałam w stosowaniu sterydów nic złego.
Obecnie wzięłam sprawy w swoje ręce i doczytuje tu i tam, i teraz wiem że oprócz sterydów mam inna alternatywę
Wiem ze sterydy pomagaja i czasami są niezbędne, dlatego lekarz zawsze powinien ocenic sytuację, tylko dlaczego te sterydy przepisuje się latami.....
To jeszcze fotka na przestroge przed nierozsądnym stosowaniem sterydów, a przede wszystkim za długim, zawsze czytajmy ulotki jak jest napisane ze 2 tyg to jeżeli nie pomaga to należy z niego zrezygnować, i sięgnąć po inny lek może mniej inwazyjny a bardziej naturalny.
W tym miejscu juz nie ma zmian łuszczycowych tylko ciemne plamy, myślę że to są przebarwienia właśnie po sterydach, dlatego czasami pisałam o ciemnobrunatnych plackach. Może ktoś ma pomysł jak pozbyć sie tych plam
Może zdjęcie nie oddaje tak dobrze ale one są szaro bure!!!! i bardzo sie odznaczają od reszty

To jeszcze fotka na przestroge przed nierozsądnym stosowaniem sterydów, a przede wszystkim za długim, zawsze czytajmy ulotki jak jest napisane ze 2 tyg to jeżeli nie pomaga to należy z niego zrezygnować, i sięgnąć po inny lek może mniej inwazyjny a bardziej naturalny.

W tym miejscu juz nie ma zmian łuszczycowych tylko ciemne plamy, myślę że to są przebarwienia właśnie po sterydach, dlatego czasami pisałam o ciemnobrunatnych plackach. Może ktoś ma pomysł jak pozbyć sie tych plam

Może zdjęcie nie oddaje tak dobrze ale one są szaro bure!!!! i bardzo sie odznaczają od reszty

Załączniki
Ostatnio zmieniony 4 lut 2012, o 14:54 przez Paweł, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Posty o przebarwieniach wydzielone do nowego wątku.
Nie zaczynaj dzisiejszego dnia od rozpamiętywania wczorajszych zmartwień!
— Phil Bosmans
Słoneczne Promyki Przyjaźni
— Phil Bosmans
Słoneczne Promyki Przyjaźni