Tu piszemy o leczeniu tradycyjnym stosowanym w łuszczycy, czyli o maściach, płynach, tabletkach i zastrzykach oraz o światłolecznictwie.
Awatar użytkownika
 henia
euterpe pisze:Już się nastawiałem na zakup ale 200 zł za dziegieć to jakiś absurd :nomnom:
Spróbuj poszukać znajomych, którzy mogliby zrobić Ci zakupy tu http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=e ... 97.c0.m627 Wtedy dochodzą jeszcze tylko koszta przesyłki ok. 20zł.

Ale dziegcie to przecież nie tylko exorex: omawiany tu często cocois- też ma swoich gorących zwolenników. No i ta nieszczęsna prodermina, przebijająca się z takim trudem na rynek apteczny.

Euterpe, można zawsze coś dla siebie znaleźć, tylko trzeba się zawziąć. A z tym u nas najtrudniej, jednak :)
 euterpe
U mnie na razie wystarcza Polytar i inne środki więc specyfiki typu Exorex czy Xamiol zostawię na później. Mógł bym sobie pozwolić na zakup takiego specyfiku ale patrząc na skład nie wydaje się tyle wart, szczególnie, że tak jak wspomnieliście są inne leki w rozsądnych cenach.
Awatar użytkownika
 henia
Mnie do exorexu zachecił komfort stosowania. Byłam po 2 kuracjach cygnolinowych:te ciągłe folie, to ciągłe uważanie na ciuchy i wszystko wokoło; nie wspominając o popalonej dupencji xd
A przy exorexe pac pac, 5 min. na wyschniecie i jesteś wolny jak wiatr :D
 Basieńka44
Tu popieram wygoda stosowania nasmaruje głowę i mogę wybywać nie muszę czekać jak wsiąknę zmyć i,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,tylko od razu mogę gdzieś wyjść,fakt cena nie zachęca ale skuteczność i wygoda stosowania tak.
 DzimBo
henia pisze:Myślę, ze przy exorexe też dobrze się spisze, jak tak. Exorex nie ma w swoim składzie salicylu, i podczas kuracji nim, zawsze występuje problem łuski, raz grubszej raz cieńszej, ale jednak. Zastosowanie tego Twojego Cerkoderm 30, powinno ten problem rozwiązać.
Jak coś, to podziel się tymi Swoimi spostrzeżeniami w jego stosowaniu. To ważne. Wczoraj właśnie o tej łusce przy exorexe, gadałyśmy z Bozii, może ten Cerkoderm 30, to jest niezłe rozwiązanie? :D
Podzielę się :) tylko najpierw wykorzystam do końca ten krem od exorexa bo szkoda kaski :)
Awatar użytkownika
 Paweł
Ja mogę dodać od siebie, że Exorex Lotion jest bardzo wydajny - stosunkowo mało go schodzi.
Awatar użytkownika
 bozii
euterpe pisze:U mnie na razie wystarcza Polytar i inne środki więc specyfiki typu Exorex czy Xamiol zostawię na później. Mógł bym sobie pozwolić na zakup takiego specyfiku ale patrząc na skład nie wydaje się tyle wart, szczególnie, że tak jak wspomnieliście są inne leki w rozsądnych cenach.

polytar i jakie inne środki?
pytam, bo szukam czegoś dla siebie na głowę ;)
exorexu używam póki co tylko na ciało ;)
Awatar użytkownika
 bozii
2 tygodnie maziania się exorexem za mną :D
efekty poniżej ;)
moim zdaniem jest poprawa, zmiany jaśniejsze, ale czy to możliwe, że te placki w ostatnim tygodniu się jeszcze spłaszczały? bo jak widać, szczególnie na łokciach, znowu "urosły"...
co myślicie? działa na mnie? jest poprawa czy tylko mi się wydaje?
Załączniki
lokciecd.jpg
lokciecd.jpg (65.67KiB)Przejrzano 1295 razy
nogacd.jpg
nogacd.jpg (59.74KiB)Przejrzano 1295 razy
Awatar użytkownika
 Gosiaczek68
Moim zdaniem jest lepiej zmiany sie wypłaczyły, no i nie jest to takie zaognione. :) Maziaj dalej to długie leczenie :P
Awatar użytkownika
 bozii
wiem, że długie, ale jak się widzi efekty to i chęć większa do dalszego maziania ;)

powiem wam, że mam jedną mała plamkę w pachwinie, to była "świeża" zmiana i też ją exorexem potraktowałam i już jej prawie nie ma :D może to głupie, ale cieszy mnie to bardzo, bo to by znaczyło, że dziegcie na mnie działają i że warto w exotrex zainwestować, żeby mieć na przyszłość ;)
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 19