Jeśli znalazłeś(aś) w Internecie ciekawy artykuł, stronkę, nowinkę czy jakąkolwiek informację związaną z łuszczycą, poinformuj innych forumowiczów o tym tutaj.
 konto usunięte
Znalazłam niedawno w sieci taką stronę:
http://www.vismaya-maitreya.pl/index.html

Jest tu masę tematów, duch przenika ciało, czyli tak jak to naprawdę jest w naszym ziemskim życiu.
A medycyna dzisiejsza niestety o duchu zapomina, coraz bardziej... Dlatego już jej nie ufam!

Uwielbiam motto jednej z moich znajomych na NK:
PRZESZCZEPISZ WĄTROBĘ , SERCE, NERKI, ALE SUMIENIA NIE PRZESZCZEPISZ!
Żeby jednak zawęzić temat, przeszukałam interesującą mnie stronkę pod kątem hasła "łuszczyca" i uzyskałam takie wyniki.
Zachęcam do lektury.
Awatar użytkownika
 Paweł
Faktycznie sporo na stronie różnego rodzaju treści. Mnie to szczególnie ziółka aktualnie interesują ;) A i o łuszczycy można tam też poczytać :)
 konto usunięte
Paweł pisze:Mnie to szczególnie ziółka aktualnie interesują ;)
Zapewne słusznie. Szkoda tylko, że sklepy ziołowe wkrótce znikną... Może internet będzie ratunkiem?
Awatar użytkownika
 Paweł
A czemu sklepy ziołowe mają zniknąć?

Ja to jestem człowiek Internetu także prawie wszystko sobie kupuję i tak przez Internet ;)
Awatar użytkownika
 Paweł
No to nieciekawie :minishock: Ja rzadko oglądam wiadomości, bo one mnie tylko denerwują, po za tym nie mam czasu.
Awatar użytkownika
 szater
Nic sie nie martw Pawełku ...pomalutku zblizam sie do wieku w którym moja babka została szamanką...pewnie i ja zaczne zajmowac sie ziołami na powaznie...podtrzymujac rodzinna tradycje.... :D
Awatar użytkownika
 szater
Twoja babcia pewnie ma wiecej szczescia i żyje :devillaugh:
Moja zasnęła w wieku 98 lat,zasnęła bo maszyna skonczyła bieg,nigdy nie chorowała,miała swoje zęby,włosy,była analfabetka ,leczyła ziołami i miała potezna wiedze...w tradycji Romów miejsce w hierarchi i szacunek należa sie starszyznie....
 konto usunięte
szater pisze:Twoja babcia pewnie ma wiecej szczescia i żyje :devillaugh:
Skąd taka złośliwość?
Nie mam już żadnej babki, jedną tylko pamiętam, druga zmarła przed moim przyjściem na świat. Nie mam też już rodziców. Wynika to z faktu, że moi rodzice nie byli dziećmi powołując mnie na świat, lecz dojrzałymi i odpowiedzialnymi osobami po wielu przejściach, duuuużo starszymi ode mnie.
szater pisze:Moja zasnęła w wieku 98 lat,zasnęła bo maszyna skonczyła bieg,nigdy nie chorowała,miała swoje zęby,włosy,była analfabetka ,leczyła ziołami i miała potezna wiedze...w tradycji Romów miejsce w hierarchi i szacunek należa sie starszyznie....
Taki powinien być porządek w każdym społeczeństwie. Tyle, że starszyzna musi zdawać sobie sprawę ze swoich obowiązków...
Romów zatem nie dotknął wpływ komunizmu?