Rozmowy na temat leczenia domowego, ziołolecznictwa, suplementacji, terapii niekonwencjonalnych.
Dziewczyny ale macie wiedzę, chylę czoła. Basiu jak czytam tego posta to mnie ciaki przechodzą o tym czymś PASOŻYTY fuj :crazy:
Gdzies czytałam juz o tym. Tylko mój mózg jakoś tak nie przyjmuje takich informacji, i czytam bez zrozumienia :crazy:

Henia a dlaczego ty nie śpisz ja to z pracy wróciłam i jestem jak w skowronkach xd
Awatar użytkownika
 henia
A ja to jestem wizjonerka, i jak czytam wieści tego typu, to zaraz pod powiekami widzę: jak tam tą maszynką czy czymś tam, te łebki wychodzący robali obcinają :crazy: Normalny King Pumowy xd

A nie śpię, ponieważ gdyż jestem z sów, a one to nocką buszuję :D I też lubię być w skowronkach :)
No to ja tez taka sowa jestem, a rano to czy 5 czy 10 to dla mnie zawsze środek nocy :crazy:
A to ja wam dorzucę z moich ciekawostek że te pasożyty to wychodzą do tego miodu na skórze nie dzięki ziołom(czy do ziół) czy słomie kąpiel tylko rozgrzewa skórę i ja zmiękcza
i jak dla mnie nie ma znaczenia składy ziół a właśnie słoma miód i ...............................
 betka
"symulator nerwowy o właściwościach podobnych do opium" - no! to mnie teraz przekonałyście, zasuwam do rolników po słomę, będę żuć :D :D
żarty, żartami, a na skórkę działa i to najważniejsze, i Kobitki... dajcie spokój z tymi robakami, litości!... bleee....
Ok.o robalach już ani słowa przynajmniej z mojej strony :D :D :D
betka pisze:"symulator nerwowy o właściwościach podobnych do opium" -
ale to może i przez skórę zadziałać :D :D :D
 FLORA2011
Teraz każdą słomę przechowuje się w "balikach" tj w takich klockach o wadze około 10-15 kg.Na wsi taki balik kosztuje około 5-8.Jesienią można kupić na każdej wsi,bez szukania stadniny.
Owsa nie sprzedają na targu,ale można kupić na wsi lub Doświadczal-
nych Stacjach Oceny Roślin,około 70zł za 100kg.
Też spróbuję,zmiany mam teraz niewielkie ,ale bolesne
pozdrawiam Flora 2011