Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 dora1000
Witam wszystkich serdecznie. Pragnę z Wami podzielić się moimi doświadczeniami w leczeniu łuszcycy.
Awatar użytkownika
 puma
cześć dora, witamy serdecznie :)
Awatar użytkownika
 Paweł
Cześć Dora :)

Miło nam Cię tu widzieć :) Myślę, że możemy się od siebie sporo nauczyć w kwestii łuszczycy :) Każdy ma przecież różne doświadczenia z tą chorobą ;)
Awatar użytkownika
 ladyzofia
Witam serdecznie :)
Awatar użytkownika
 henia
Witaj miło Zosiu :)
Awatar użytkownika
 Paweł
Witamy Zosiu na forum :) Cóż Cię tu sprowadza? Pewno to co wszystkich ;) W razie czego zakładaj nowe tematy na forum i pytaj się czego chcesz :)
Awatar użytkownika
 ladyzofia
Witaj Pawle. Tak, sprowadza mnie tu, tak jak wszystkich...łuszczyca :) Żyję z nia od wielu lat i przywykłam /chyba nie mam innego wyjscia/. Wiem o niej sporo ale wiedzy i doswiadczenia nigdy za dużo. Chcę poczytac, porozmawiac i dowiedziec sie jak inni sobie radzą. Myślę, że trafiłam w dobre miejsce. Pozdrawiam Wszystkich ciepło i serdecznie :)
Awatar użytkownika
 szater
:D witam jak zwykle ciepło :devillaugh:...chociaż lubie wiedziec...cosik wiecej o ludziach z którymi sie witam :devil:
Awatar użytkownika
 ladyzofia
Miło Cie poznac :D Jesli cos Cie interesuje, prosze pytaj. Chetnie odpowiem i porozmawiam :)