W tym miejscu piszemy o przebiegu swojego leczenia, radzimy się innych odnośnie leczenia własnego przypadku choroby.
Awatar użytkownika
 szater
....i nadal jestes taka śliczna od tych wszystkich leków? :devil: ja tam leki ograniczam do minimum....czasem aż za bardzo...co do używek...lekarze doszli do wniosku ze pogorszenie tak gwałtowne mojego zdrowia to: WINA RZUCENIA PALENIA...zbyt szybko i reakcje chemiczne w organizmie zostały zaburzone...tak że nie zawsze zdrowotnosc zrowie daje..... :devillaugh:
Awatar użytkownika
 henia
Puma, jeżeli masz kłopoty ze wstawaniem, po tych tabletkach nasennych, to zmień je. Bardzo często zdarza się, że one nie wszystkie i dla wszystkich jednakie. Pogadaj ze swoim doktorem na ich temat. Moim zdaniem, takie reakcje są niepokojące i mogą mieć wpływ na te Twoje wyniki kiepskawe.

Szater a dorzuć jeszcze parę kawek i z paczuszkę szlugów, do Swojego dziennego menu i będziesz zdrowa jak rydz. Mając tak prościutki sposób aż żal nie skorzystać. Aha i koniecznie pozdrów tych Swoich doktorów, ciekawe skąd ja znam takie opinie? Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
 henia
Aha, no można i tak gadać, szczególnie w wątkach tematycznych. Pacz nie wpadłam na to, oj ja głupia xd
Awatar użytkownika
 szater
.....ogólnie to nie bardzo rozumiem znaczenie jednego słowa w poscie powyżej....po urlopie jestem i mam zwidy?albo doskonałosc szlag trafił..... :ill:
Awatar użytkownika
 henia
A bo my to marność, a gdzieś tam nawet jest napisane... marność nad marnościami.
Ja to nawet chciałam tam napisać... głupia pi...da, ale admina się wystrachałam.
Doskonałości nie istnieją, i im wcześniej człek się o tym przekona, tym jakoś lepiej i łatwiej żyć. Ty na ten przykład, żebyś nie wiem jakie minki tu strzelała, ja i tak wiem, że po drugiej stronie siedzi fajniutka dziewczyna, która umie pięknie się śmiać. A ja na ten przykład, zgubiłam dziś tel.. Trzepak, no ale się znalazł, i jak tu nie lubić ludzi, no sama powiedz. Wywal te Swoje humorki w cholerę. Życia szkoda. Uśmieszek na usta, i pouczaj, i baw, i strofuj ale z jajem, tak jak Ty to potrafisz. Wypoczęłaś, poszalałaś, poprzyjaźniłaś się, naładowałaś się pozytywnie, to prześlij to teraz nam. Czekam, przynajmniej ja. Taką Cię lubię, no ale o tym, to też już wiesz. Serdeczności :*
 betka
hi, hi, hi, hi, hi ;)
oj Baby, Baby... :D
Szaterku, nie strasz, ja od miesiąca się motywuję do rzucenia, ale wyczytałam gdzieś, żeś Ty teraz czyściutka, no to może to właśnie dzięki pozbyciu się fajurek...
Awatar użytkownika
 puma
betka ja też jestem w zasadzie czyściutka a fajek nigdy nie paliłam i kawy pić nie przestałam. staram się prowadzić tzw. zdrowy styl życia ale to nie zawsze wychodzi. po prostu jak coś lubię to jem i piję :notguilty: i o dziwo- żyję :D
Awatar użytkownika
 szater
...i watroba daje rade :devillaugh: siostro ciebie kłonnica nie dobije xd

Betka a tak powaznie to rzeczywiscie wzięłam sie za radykalnie za wszystko i to nagłe rzucenie palenia po tylu latch i palenia takich ilosci...wcale nie było dobrym posunieciem.Palenie rzuciłam w styczniu 2010 roku i ruszyła machina oczyszczania...czyli wszystko na kupe zaczęło szwankowac.przy nikotynie jak przy alkoholizmie i narkomanii nalezy podchodzic spokojnie i taktycznie,powoli wypłukiwac używki z organizmu ale...wspomagac go...ja poszłam na zywioł.Czysciutka jestem wlasciwie co jakis czas i to jakby nie ma zbytniego znaczenia dla mnie gdyz...cały czas mam stan zapalny w organizmie_tzw.ostry:tarczyca i stawy....one nie odpuszcza ale....ja pogodny duszek jestem....i wiecej satysfakcji daje mi ze cos komus pomogłam i...widze efekt niz moje nawracajace łuski :D ....bo ja durnowata jestem :inlove: