- 17 sie 2011, o 03:37
Jestem Tu Nowa, ale już od dłuzszego czasu do Was zaglądam i szukam czegoś co pomogło by Mojej 4-letniej Córeczce. ŁUSZCZYCA pojawiła się 4 miesiące temu, najpierw tylko w głowie i u nasady czoła, teraz Moja Córka jaest cała obsypana, nie wiem już co robić, stosowałam już wiele rzeczy, kremy, maści, płyny do kąpieli i nic nie pomaga. Nawet Słońce- mam wrażenie że po słońcu jest jeszcze gorzej. Jedynie znalazłam sposób na owłosioną skórę głowy, trochę to kłopotliwe, bo ma długie i gęste włosy, ale jakoś daję radę i stosuję papkę z DROŻDZY, naprawdę skuteczne.
Ale to tylko głowa nie stety z reszą ciała jest fatalnie. Ludzie potrafią być okrutni!!! Wszyscy się gapią, komentują... czasami już nie wytrzymuję tych uwag... Uczę Żyć Moją Córkę z tą chorobą, ale ludzie sami do tego doprowadzają że człowiek się załamuje...
Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie!!!
Ale to tylko głowa nie stety z reszą ciała jest fatalnie. Ludzie potrafią być okrutni!!! Wszyscy się gapią, komentują... czasami już nie wytrzymuję tych uwag... Uczę Żyć Moją Córkę z tą chorobą, ale ludzie sami do tego doprowadzają że człowiek się załamuje...
Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie!!!