- 12 sie 2011, o 01:22
Nie badziewie tylko sprawdzony produkt, dodatkowo czy ja mówiłem, że Biocartalen nie pomaga. Pomógł mi w pierwszej fazie, ale efekty nie były takie rewelacyjne jak w przypadku Kartalin.
Fakt, był taki kiedy zamawiałem u was produkt za każdym razem była inna maść. I to świadczy o was. Dodatkowo fakt wylewania się z opakowania, źle rozmieszana czyli grudki to wszystko pomijam.
BIOARP pisze:WitamSłuchaj, takie teksty to możesz rzucać na targowicy.
3 lata temu przypięto łatkę " ruskiego badziewia" Kartalinowi. Okazało sie że pomógł wielu osobom. Z postów Rafaella wynika jakoby Kartalin pomagał wszystkim a BIOARPIL nie.
Nie badziewie tylko sprawdzony produkt, dodatkowo czy ja mówiłem, że Biocartalen nie pomaga. Pomógł mi w pierwszej fazie, ale efekty nie były takie rewelacyjne jak w przypadku Kartalin.
Fakt, był taki kiedy zamawiałem u was produkt za każdym razem była inna maść. I to świadczy o was. Dodatkowo fakt wylewania się z opakowania, źle rozmieszana czyli grudki to wszystko pomijam.
BIOARP pisze:Jakoby Kartalin był bez wad a BIOARPIL to "nędzna podróba" stworzona z chęci zysku. Jest to z gruntu fałszywa teza i o tym napisałem w swojej odpowiedzi. Wszystkie podane informacje są obiektywne i prawdziwe. Nie mam siły sprawczej aby zmusić kogokolwiek do zakupu BIOARPIL-u. Jak zwykle czas da nam odpowiedź kto miał rację.A z czego jak nie z kasy, nawet słowa przepraszam nikt nie usłyszał, o waszych problemach z opakowaniami, o tym że, się skład ciągle zmienia. To was nie obchodzi, wy tylko liczycie kasę, ludzie są bardzo zmęczeni tą chorobą i chcą by jakieś światełko w tunelu się zapaliło o nowym cudownym preparatem, który by pomagał w codziennym życiu.
BIOARP pisze:Z producentami Kartalina nasze drogi biznesowe się rozeszły ale prywatnie dalej darzymy się szacunkiem i oby Polacy mieli wobec siebie tyle bezinteresownej przyjaźni i zaufania.Nie obchodzi mnie jak wasze drogi się rozeszły, mnie obchodzi tylko produkt, który ma działać.
BIOARP pisze:pozostaję z szacunkiem wobec bardzo niezależnego i neutralnego w swoich opiniach Admina.Ciekawe