Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
Awatar użytkownika
 iwona k
ja jak wróciłam z urlopu to trochę odpoczęłam i zaraz do bawienia wnuka .nie pracuję zawodowo ale mój były już szef ma czasami dla mnie robotę .na zastępstwo ale coś tam wpadnie grosza.a teraz to totalny bajzel mam.córka do mnie sie wprowadza z mężem i wnukami.tak to jest z wynajętym mieszkaniem.właścicielowi sie odwidziało i juz nie chce sprzedac mieszkania. trochę mało czasu na szukanie innego.szkoda gadac
Awatar użytkownika
 szater
Powiem tak...Matko i pojedyncza corko...koszmar :devil:
Po wszystkich latach pracy i codziennego biegu ...już nam sie nalezy ...wypoczac spokojnie w swoim domku.Znam reali życia i wiem że czasami nie ma wyjscia...ale Iwonka nie pozwól aby młodzi siedzieli ci na karku ..bez kolejnych ruchów...niech sobie cos organizuja..Jak ja pozwoliłam zamieszkac starszemy synowi z narzeczona...mieli zbierac fundusze...i szukac cos dla siebie....to skonczyło sie to fatalnie...wszystko na mojej głowie...zalegajaca panna -zdrowa jak kon-cały czas na wersalce lub przy komputerze,zero pomocy:wszystko wynies ,przynies,pozamiataj...i jeszcze bedz zadowolona....młodszy syn zareagował...panienka pokazała prawdziwe oblicze...i teraz syn jest we wspaniałym zwiazku...wszyscy szczesliwi...u mnie pomieszkuja tylko czasami...ale Kasia to wspaniała dziewczyna jest :devillaugh:
Iwonka wspolczuje...nie daj sie wnuki -ok,córka-ok,ziec-ok...ale Ty jestes najwazniejsza :*
Awatar użytkownika
 Paweł
Ha! A ja dziś byłem chyba pierwszy raz od 2 lat na grzybach :D I pomimo mojego inwalidztwa w znajdywaniu grzybów to całkiem sporo udało mi się dzisiaj znaleźć ;)

Iwonko tylko nie daj sobie wejść na głowę ;) I nie usługuj im czasem - mają przecie ręce i nogi :)
Awatar użytkownika
 szater
Pawełku....w tym roku jest tak potężny wysyp.....że nawet.....ci w okularach ...bez okularów zbieraja....trudno znalesc miejsce gdzie grzybów nie ma :devillaugh:

Podobne wysypy były jesienią :1939r i 1981r.....starzy ludzie powiadają....cos o....historii...kole....toczeniu :zipit:
Awatar użytkownika
 Paweł
To teraz się nie dziwię, że tak łatwo było znaleźć mi grzyby xD
 magdalen
Na czytanie nie mam ochoty, tak po prostu siedzę i myślę. Jestem tu nowa i z chorobą też mało doświadczona. Zastanawiam się jak to będzie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 18