Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 krzysia
Witam.Od 48 lat z ta "przyjaciolka" .Musze przyznac ze zaskoczylo mnie jak niewiele wiem o leczeniu.A wiec czytam i ucze sie.Dzieki za to ze jestescie
Awatar użytkownika
 henia
Witaj Krzysiaczku :*
Nawiasem mówiąc, wszyscy tak tę naszą wiedzę nabywaliśmy: czytając i ucząc się :)
Awatar użytkownika
 Paweł
Witaj na forum :)

No i dodam jeszcze, że wiedzę zdobywamy też w dużej mierze przez własne doświadczenia :)
Awatar użytkownika
 Yans
I mnie miło Cię powitać... :D
 ania
Mam 33 lata z czego z łuszczycą żyję od 7. Do niedawna myślałam, że najgorsze już za mną. Klops, doszło kompletnie załamanie nerwowe. Siedzę sobie w rękawiczkach, zalewam łzami klawiaturę i czytam, czytam......... i wreszcie czuję że nie jestem tu sama. Dzięki :*
Awatar użytkownika
 puma
witaj aniu :* każdemu z nas się humor poprawił jak zaczął tu bywać :D bywaj tu jak najczęściej a będzie dobrze, jest nas naprawdę wielu :D
Awatar użytkownika
 szater
Witam sie i ja...po co rekawiczki?po co płakac?...szkoda czasu ...jak juz sie zdecydujesz za bary z tą @ wziac to....daj znac i zaczniemy leczenie.... :D
Awatar użytkownika
 henia
Witaj Aniu :*
Sama wśród biedronek? To jest niemożliwe. Musisz, przyjąć to do wiadomości xd
 krzysia
Witaj Aniu. Wszyscy wiemy jak to jest z ta "pania".Ja poddalam sie i nie mam juz sily na walke , ale Ty jestes mloda MASZ SILE -WALCZ.