Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
Awatar użytkownika
 Paweł
No to również wypoczęłaś :D Ja generalnie to w lato nie wypoczywałem. W weekend się czasem gdzieś wypadło, a tak to nic, ale mi to nie przeszkadza ;)
 dora1000
Witam dawno was nie odwiedzałam. Ciągle sie coś działo. :) U nas strasznie deszczowo i zimno. Brak chęci na cokolwiek. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
 Paweł
A u mnie dziś właśnie ciepełko jest :D Słońce świeci, jutro też chyba ma być ciepło. Hmmmm chyba dziś jest dobry dzień na jakiegoś grila ;)

Dora, wiadomo - w lato wiele się dzieje :cool:
Awatar użytkownika
 szater
Po pierwsze "latem wiele sie dzieje" ;)

Słonca u nas duzo ,grzybków cała masa a jeszcze dzis wygralismy z Wrocławiem-pełnia szczescia!

FALUBAZ!!!
Awatar użytkownika
 Paweł
Grzybów to ja już mam nadmiar :minishock: No ile można ich jeść :P Codziennie jakaś zupa grzybowa, smażone kanie czy grzyby z jajami. Stanowczo już za dużo xD
Awatar użytkownika
 szater
Niestety ja jestem zaopatrzeniowcem dla całej masy mamus,babc,cioc i tego typy istotek...toteż zbieram,susze,marynuje,gotuje a potem sprawiedliwie...rozdzielam :devillaugh:

Paweł jak sie robi grzyby z jajkiem?-to takie smazono-duszone w sosie gdzie wbija sie żołtko surowe? :nomnom:
Awatar użytkownika
 Paweł
A to nie jest nic takiego ;) Po prostu podsmaża się grzybki i dodaje do nich jedno lub 2 jaja, żeby związały z grzybami. No i doprawić trochę solą, pieprzem. Taka jajecznica, gdzie prawie wszystko to grzyby :D No i z chlebkiem sobie można zjeść ;) Nic skomplikowanego, a nawet dobre :)
Awatar użytkownika
 puma
ja nawet mogę łazić po lasku i zbierać grzybki ale jedzenie ich to już nie moja bajka. u mnie w domciu jedynym uznawanym grzybem jest pieczarka (no i ja) :zipit:
Awatar użytkownika
 szater
Ja uwielbiam zbierac grzyby,zupke z suszonych chetnie,oierogi i uszka tradycyjnie na swieta ale sosy,jajecznice i takie tam rózne to...niekoniecznie ale...chłopaki i reszta rodzinki chetnie :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 18