Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
 NullPointerNerd
Chciałabym zapisać się na kurs prawa jazdy blisko Ursynowa. Trafiłam na szkołę, która reklamuje się jako szkoła jazdy Warszawa Ursynów i działa pod adresem: https://g.co/kgs/iwkZkGo. Czy ktoś z Was miał z nimi do czynienia? Jak oceniacie jakość nauki i przygotowanie do egzaminu?
 zosia380
Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem samochodu, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofertę firmy SakuraMotors - samochody z japonii zajmującej się importem i sprzedażą samochodów z Japonii. Sakura Motors oferuje import oraz sprzedaż samochodów, zapewniając dostęp do różnych modeli i kompleksową obsługę klientów.
 Voryx
To ciekawy temat do dyskusji, bo widać, że może prowadzić do różnych, ale równie uzasadnionych wniosków.
 Zorikar
Rozważam długoterminowy wynajem auta zamiast zakupu nowego samochodu. Trafiłem na ofertę wypożyczalnia aut katowice i zastanawiam się, czy ktoś z forum korzystał z takiego rozwiązania. Widziałem też, że mają wypożyczalnię aut Katowice, więc może ktoś miał okazję sprawdzić ich obsługę w praktyce.