Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
 Damia
Cześć, walczę z łuszczycą już od dłuższego czasu i znowu mam straszny wysyp na łokciach i we włosach, skóra schodzi płatami. Lekarz przepisał maści, ale potrzebuję czegoś delikatnego do codziennego mycia i nawilżania, co nie pogorszy sprawy. Koleżanka mówiła mi ostatnio o produktach od tołpy, że mają dobre składy, ale kompletnie nie wiem, od czego zacząć. Testował ktoś z Was ich kosmetyki przy takich problemach skórnych i może coś doradzić?
 Valran
Moja siostra ma łuszczycę i też długo szukała czegoś, co nie powoduje u niej pieczenia. Od jakiegoś czasu kupuje te hypoalergiczne płyny i balsamy z tołpy i mówi, że fajnie wyciszają te czerwone miejsca. Zgadzam się, że w aptekach stacjonarnych ceny potrafią zabić, dlatego sama zawsze szukam zniżek w internecie. Przykładowo ten ekupon na naturalne kosmetyki apteczne pozwala sporo zaoszczędzić przy większych zakupach online. Zamów sobie na próbę jeden balsam do ciała i zobacz, jak zareaguje Twoja skóra, bo przy łuszczycy to niestety metoda prób i błędów.
 zosia380
Dobrze dobrane kosmetyki potrafią znacząco poprawić komfort codziennej pielęgnacji. Przeglądając sklep internetowy BARWA - https://sklep.barwa.com.pl/ zauważyłem bogatą ofertę produktów do włosów, twarzy oraz ciała. To miejsce, które może zainteresować osoby ceniące polskie kosmetyki i szeroki wybór produktów pielęgnacyjnych.