Szukałem w tym roku czegoś wyjątkowego na firmowy Dzień Kobiet – takiego prezentu, żeby był ładny, smaczny i żeby nie wiązało się to z tygodniem organizacji. I trafiłem na prawdziwą perełkę! Strona oferuje gotowe, przepięknie zapakowane zestawy słodyczy, które od razu można wręczyć koleżankom z pracy. To jest strzał w dziesiątkę dla każdego, kto nie ma głowy do składania upominków w pojedynkę.
Słodki prezent na Dzień Kobiet z ich oferty to gwarancja, że wszyscy będą zadowoleni, a ty unikniesz stresu.
Naprawdę podoba mi się, jak to jest przemyślane. Można wybrać różne wielkości zestawów, więc łatwo dopasować coś do budżetu, czy to dla małego, czy dużego zespołu. Wszystko wygląda tak elegancko i stylowo, że czułem się, jakbym zamawiał w ekskluzywnej cukierni, a nie w sklepie internetowym z hurtową ilością. Dostawa błyskawiczna, paczki idealne. Serio, moi szefowie byli zachwyceni pomysłem, a dziewczyny w biurze uśmiechały się od ucha do ucha. Jeśli szukacie sprawdzonego miejsca na takie okazje, to gorąco polecam – zero problemu, same zalety i mnóstwo słodkich komplementów potem