Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 ada130781
Witam Wszystkich :)
Chciałabym się przedstawić mam na imię Paulina, na łuszczycę choruję od 16 lat.
Przez ten okres remisji miałam w sumie ok 2 lat :), ale można z tym żyć, chociaż ciepło na dworze, ale długie spodnie i bluzki z długim rękawem "muszę" nosić.

W styczniu rzuciłam palenie i wtedy się zaczęło chyba największy wyrzut jaki miałam :) ( jakbym wiedziała o tym to chybabym nie rzuciła)

Pozdrawiam Wszystkich i Każdego osobno :)
Awatar użytkownika
 henia
Paulina, trzym się, wytrwaj i witaj :*
Awatar użytkownika
 szater
...no to z tym rzucaniem palenia to...witam w klubie...juz 1,5 roku sie męczę...masakra jakas po kolei wysiada wszystko jak w dominie....pewnie gdybym wiedziała ze tak bedzie tobym sie grubo zastanowiła zanim bym rzuciła palenie....czasem nawet mam taki pomysł żeby....pozdrawiam :D
 Basieńka44
A bo inaczej się postępuje w zdrowiu a inaczej w chorobie skończenie z nałogiem to dodatkowe obciążenie dla organizmu,zdrowemu nic nie będzie a u chorego się pogorszy.
Awatar użytkownika
 Karolek90
Witam serdecznie ;]

Ja tam wole browarka wypić niż szlugi jarać ;p
poza tym szkoda mi kasy haha :D (sknera);D
Awatar użytkownika
 Paweł
Witaj Paulino :)

Z tymi fajkami to właśnie różnie bywa. Z jednej strony to dobrze jest nie palić, ale z drugiej to nagłe rzucenie jest szokiem dla organizmu. No i może się właśnie tak objawić, że te wszystkie toksyny wychodzą w postaci zmian na ciele. Ale w długiej perspektywie myślę, że warto rzucić ;)
Awatar użytkownika
 szater
....zapomniałes dodac pawełku ze....palenie... :oh:
Awatar użytkownika
 Paweł
Hehe, no tak :D W sumie jak ktoś ma hobby i zbiera opakowania po fajkach to może sobie je kupować :P
Awatar użytkownika
 Yans
Witaj Paulina :D