Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
Awatar użytkownika
 Yans
Eyaa ale wy pokręcone jesteście. A tobie Pumka - łobuziaku jeden jak cie kiedyś spotkam to ci łuskę oskrobię jak karpiowi na święta... Już wam -ani tobie i siostrze w nic a nic nie wierzę... :totalshock: :*
Awatar użytkownika
 szater
Musze cie zmartwic....Puma nie ma łusek...ona generalnie prawie nie ma łuszczycy :devillaugh:
ona młoda i piekna,ja stara brzydka i wredna :D obie pokrecone....a co do wiary...to ja sama sobie nie wierze....sie decyduj albo obie albo nici.... :D
Awatar użytkownika
 Paweł
Witaj Aniu, czy może Marysiu? ;)

To pierwsze co wymieniłaś to słaby steryd z domieszką antybiotyku. Poczytaj spokojnie na forum, a w razie czego pytaj.

Ps. PW pod postami także działa, różnica polega na tym, że dodawany do wiadomości jest cytat posta, w którym kliknięty był ten przycisk.
Awatar użytkownika
 puma
yans nie narzekaj, masz pełen pakiet bracie hehe. a szater zbytnio nie słuchaj bo jedyne co się zgadza to to pokręcenie :crazy:
a pw działa, sprawdzałam, tylko jak się nie chce cytatu to trzeba go zaznaczyć i wywalić na zbity pysk xd