Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
 aroo
Witam

Szukam chętnej osoby na wyjazd leczniczy ( opalanie:) ) do Hiszpanii nad Może Śródziemne na MIESIĄC w terminie od ok. 1 Maja do maks 15 Czerwca - w tym okresie jest jeszcze tanio.
Podróż moim samochodem.
Koszt pobytu w domku bungalow ok 2300zł
Koszt paliwa ok 1700zł
Koszty do podziału na dwie osoby.
Z jedzeniem i jakimiś wydatkami extra myślę, że w ok 3000zł da się radę zamknąć na "głowę"

Wyżywienie we własnym zakresie. Domki wyposażone ( również garnki itp.) więc można gotować samemu. Ceny żywności z może 20% wyższe niż u Nas. Ale to zależy

od produktu.

Ciche spokojne schludne i komfortowe miejsce bez tłumów na uboczu nie ma wiec krępujących spojrzeń.

Jedyna wada jeśli to dla kogoś jest wadą to to, że najbliższa plaża leżąca ok 200-300 metrów od ośrodka jest kamienista.

Mam dość zaawansowaną łuszczycę. Byłem tam 3 lata temu bardzo pomogło, ale nadszedł czas znów podleczyć.
Awatar użytkownika
 szater
Fajna propozycja ale troszke pózno....wakacje i wszelkie wyjazdy planuję na poczatku roku :notguilty:

Poza tym miesiąc z osoba ,której sie całkowicie nie zna...bardzo ryzykowne...jednak :P
 aroo
Zdaję sobie sprawę, że to "ryzykowne", ale dla mnie również.

Jeśli ktoś by miał ochotę proszę pytać. Zapytanie to nie deklaracja.. można pogadać podpasuje to ok nie to nie. Przymusu nie ma. Napiszę co dla mnie jest ważne i jak ja to widzę. Gryźć nie gryzę, notowany nie jestem :D a najgorsze, że ani nie piję alko, ani nie palę :)
Awatar użytkownika
 szater
no i ta oststnia deklaracja przekresliła wszystko :P xd tych niepalacych i niepijacych musowo trza najpierw poznac....bo cosik to podpadajace ;) zeby nawet piwka nie wypic w takim upale???? :surprised:
Awatar użytkownika
 henia
szater pisze:no i ta oststnia deklaracja przekresliła wszystko :P xd tych niepalacych i niepijacych musowo trza najpierw poznac....bo cosik to podpadajace ;) zeby nawet piwka nie wypic w takim upale???? :surprised:
Może rozwiń bardziej tę swoją myśl, bo niekoniecznie kumam - od 8 lat nie palę i nie piję a kompan do zabawy, raczej z tych przednich, ze mnie :D
Awatar użytkownika
 szater
Ja też nie pije i nie pale :P a co tu rozwijac? napisałam wyraznie trza poznac dokłądnie tych niepijących i niepalących....najlepiej osobiscie :D wtedy wiadomo wszystko :P ;) a jak ktos nieznajomy takowa deklaracje skłąda to sie mnie włącza...czerwona lampka :P ;)