Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
 Artze
Dziewczyny, piszę z anonima, bo to bardzo trudny dla mnie temat. Mam ciemne włosy na brodzie i wąsiku. Jest to da mnie o tyle męczące, że postanowiłam zapisać się na depilację laserową. Wszystko fajnie, ale wizytę mam dopiero 9 stycznia. Włosy cały czas mi rosną, ale żeby depilacja miała sens i przyniosła efekty, nie mogę ich wyrywać, pozbywać się cebulek. Do tej pory robiłam to pęsetą. Wypróbowałam dzisiaj Krem do depilacji twarzy z Joanny, ale na moją brodę niestety nie podziałał.
Czy któraś z Was była na takim zabiegu? Polecacie? Możecie polecić coś do golenia przed? Gdzie warto jest się w Warszawie wybrać?
 Showno
A czy zbadałaś problem u źródła? Zbadałaś hormony? Te włoski znikąd się nie biorą, a jeśli nie wyregulujesz hormonów te włosy wrócą. Ja jestem po dokładnie 8 takich zabiegach w podobnych okolicach, a ponieważ wciąż nie mogę doprowadzić do normy wyników, to włoski wracają. Dużo słabsze i cieńsze, ale jednak. Miałam też zabieg na innej części ciała i włosy zniknęły, więc to nie wina źle wykonywanego zabiegu, czy słabego sprzętu, uprzedzając pytania. Tylko depilacja laserowa to jest "leczenie objawowe", zlokalizuj źródło problemu i zacznij leczenie. A jesli chodzi o salon w Warszawie to możesz się zapisać chociażby do Estebelle.com.pl
 raxovaj
Depilacja laserowa jest stosunkowo kosztowna, szczególnie w porównaniu z innymi metodami, takimi jak golenie czy depilacja woskiem. Ceny różnią się w zależności od obszaru ciała, liczby sesji oraz prestiżu gabinetu kosmetycznego, ale pełna seria zabiegów może kosztować od kilkuset do kilku tysięcy złotych. Dla wielu osób jest to istotna bariera.
Jeśli rozważasz depilację laserową i szukasz miejsca, które zapewni nie tylko profesjonalizm, ale również komfort i przyjazną atmosferę, koniecznie przeczytaj o mojej wizycie w salonie TK Laser. Zgłosiłam się do salonu TK Laser na depilację laserową. I tutaj otrzymałam niesamowitą gamę usług. Dodatkowym atutem była jasna komunikacja i możliwość skorzystania z darmowej konsultacji przed pierwszym zabiegiem.