Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
 Artze
Czy możecie polecić ginekologa w Rzeszowie? Njalepiej specjalizującego się w hormonach oraz w nieregularnym cyklu. Szukam kogoś do ustabilizowania.
 ivar
Hej! Też miałam ten problem i wiem, że nieregularny cykl może być frustrujący, zwłaszcza jak lekarz tylko przepisuje leki bez dodatkowych badań. W Rzeszowie jest kilku lekarzy, którzy zajmują się diagnostyką hormonalną i problemami z cyklem. Moja lekarka najpierw zrobiła kilka badań, jak profil hormonalny, USG, a nawet skierowała mnie do endokrynologa. Warto zapytać przy zapisie, czy dany ginekolog specjalizuje się w diagnostyce cyklu – w niektórych przychodniach jest to od razu określone w grafiku. Może trochę potrwać, zanim trafisz na odpowiedniego lekarza, ale myślę, że warto poszukać. Od siebie polecam zorientować się w terminach u pani doktor https://ginekolog-rzeszow.pl/
 kramos
Jeśli szukasz ginekologa w Rzeszowie, polecam skorzystać z opinii w internecie lub zapytać znajomych o ich doświadczenia. Rzeszów ma wielu specjalistów, którzy oferują kompleksową opiekę, zarówno prywatnie, jak i w ramach NFZ. Ważne jest, aby znaleźć lekarza, który będzie ci odpowiadał pod względem podejścia i komfortu. Możesz też zwrócić uwagę na dostępność terminów i lokalizację gabinetu.