Jesteś nowy(a) na forum? Przywitaj się, przedstaw, napisz kilka słów o sobie, swoich zainteresowaniach, jak rozpoczęła się u Ciebie łuszczyca.
 Michal1006
Jestem tu nowy choc bałem sie dołoczyc znalazłem forum dzis Nazywam sie Michał mam 18 lat wiem nie wiele pochodze z małego 25 000 miasta na terenie Dolnego Śląska choruje na to dziadostwo od 10 lat uzywalem duzej ilosci masci choc wole jednak Cygnoline mi super pomaga Wstydze sie Łuszczycy i jak zaczyna wychodzic musze zrezygnowac z basenu choc mam ochote tam iśc wstydze sie tego boje sie reakcij ludzi dołoczyłem do was bo wierze ze tu znajde odpowiedzi na moje pytania pozdrawiam was Wszystkich i wierze iz przyjmniecie mnie do swojej społeczności ;)

Michał
Awatar użytkownika
 henia
Michałku, w momencie kiedy zdecydowałeś się tu kliknąć pierwszy raz, już jesteś nasz xd Witaj :*
Awatar użytkownika
 puma
witaj michał, super, że jesteś tutaj, im nas więcej tym lepiej :D
Awatar użytkownika
 Karolek90
heh Widac ze niepoznałeś gościa którego ja poznałem w Szpitalu w Białymstoku ;p on mógłby rozebrac sie w Galeri handlowej i mieć na wszystko wyj.... ehehe ;p aCAŁY był w łuszczycy;p

ja na basen nie chodze ale nieunikam publicznych miejsc;p i specjalnie enizakrywam swojej choroby ;p jak komuś sie nie podobam to jego problem :D
Awatar użytkownika
 Yans
Witaj Michał :D
Awatar użytkownika
 Paweł
Witaj Michale,

Fajnie, że do nas trafiłeś. Jak pisze Karol, nie wstydź się tylko rozbieraj się i idź na basen (no może nie w takiej kolejności ;) ).
Awatar użytkownika
 szater
zawsze pierwszy raz jest najtrudniejszy....jezeli potrzebujesz zrobimy z tobą ten pierwszy krok :D
Awatar użytkownika
 Shamhat
Witaj :)
też planuje wyjście na basen, jak pójdę wreszcie powiem Ci jak było :)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
 szater
...na basen i saune chodze 2x w tygodniu...pomimo duzego wysypu ...mam w nosie co mysla i widza inni :devillaugh: