Tu możesz porozmawiać na różne tematy niezwiązane z łuszczycą.
Awatar użytkownika
 szater
]Pawełku kochany własnie odebrałam ostatnią już informacje na temat łuszczycy z twojego poradnika.Przyznam miło było byc prowadzonym pod reke,czytac wyjasnienia,porady,isc razem do celu.Szkoda ze nie było podobnych możliwosci za czasów gdy to ja stawiałam pierwsze kroki z łuszczyca ale ciesze sie ze teraz młodzi maja na wyciągniecie reki byle by chcieli korzystac.Dzieki Pawełku za informacje,jak zwykle wynalazłam pare......cos tam cos tam ale ogólnie biorac wszystkie fakty w kupe......super.Jestes fantastycznym młodym człowiekiem i...bedę czuwac aby ci sie w główce nie poprzestawiało po wszystkich komplementach.Raz jeszcze dziękuje! :D :*
Awatar użytkownika
 Paweł
Dziękuję Krysiu :) Nie musisz się martwić, nic mi się w głowie nie poprzestawia :) Pozytywne opinie mnie motywują, żeby dalej rozwijać serwis i propagować temat łuszczycy, a negatywne też motywują do poprawy nad pewnymi kwestiami. Poradnik będzie na pewno polepszony, ale na razie nie mam czasu. Jeszcze raz dziękuję za opinię :)
Awatar użytkownika
 puma
ja również chciałam ci podziękować za poradnik, jest fajnie napisany i tchnie optymizmem :D potraktowałeś chorobę jak chorobę a nie jak koniec świata, super. jeszcze raz dzięki, na pewno będę do niego wracać :thx:
Awatar użytkownika
 Paweł
Dziękuję za opinię. O to mi chodziło, żeby pokazać łuszczycę jako chorobę, z którą można żyć. Nie zawsze jest łatwo, ale przecież trzeba sobie radzić ;)
Awatar użytkownika
 Paweł
Jasne, nie ma sprawy ;)
Ja też chciałam bardzo podziękować Pawłowi za poradnik. Bardzo fajnie napisany, same przydatne informacje :) I do tego każda wiadomość adresowana imiennie, świetny pomysł. Jeszcze raz bardzo dziękuję :)
Awatar użytkownika
 Paweł
Dziękuję serdecznie za miłe słowa :) Cieszy to niezmiernie, że to co robię ma sens :)
Awatar użytkownika
 Paweł
Staram się dodawać nowe informacje. Najlepiej sprawdzone przeze mnie i inne osoby, albo przynajmniej przez kilka-kilkanaście niezależnych osób.