- 16 sty 2019, o 13:08
Jestem w trakcie leczenie biologicznego. Firma Jonson prowadzi badanie leku CNTO 1959 popularna nazwa Tremfya. Badanie jest pod kontem leczenia ŁZS,które także u mnie wystąpiło.Ten lek jest dopuszczony na zachodzie do leczenie łuszczycy skóry.Ten program w którym uczestniczę bada wpływ leku na ŁZS. Leczenie trwa ponad rok.Co 4 tygodnie zastrzyk i badania ogólne i krwi. Mi zostało już kilka miesięcy do czerwca 2019 r.Po 3 zastrzykach co 4 tygodnie objawy na skórze i głowie zniknęły. Stawy, jest poprawa bo opuchlizna znacznie zmalała.Polecam wszystkim.Ale aby się zakwalifikować trzeba niestety mieć zaatakowane stawy.Skóra jest całkowicie wolna od łuszczycy. Do tego stopnia że zostały mi maście DOVONEX 30 gram .Jeżeli ktoś by chciał to odstąpię bo mi są już niepotrzebne.Leczenie moje zobrazowałem zdjęciami co miesiąc robiłem miejsca z łuszczycą.
Jeżeli macie Państwo jakieś pytanie chętnie udzielę odpowiedzi mogę komuś pomogę.
Pozdrawiam
Mirosław
Jeżeli macie Państwo jakieś pytanie chętnie udzielę odpowiedzi mogę komuś pomogę.
Pozdrawiam
Mirosław