Tu umieszczamy tematy dotyczące łuszczycy w ujęciu ogólnym, czyli zwykle nie pasujące do innych działów.
Szanowni Państwo,
jestem studentką pielęgniarstwa Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku. Zapraszam do udziału w anonimowej ankiecie, która stanowi element badawczy pracy naukowej dotyczącej zachowań zdrowotnych i jakości życia osób z łuszczycą.

Wszystkie uzyskane w trakcie badania dane zostaną uogólnione i wykorzystane w naukowym opracowaniu zbiorowym. Udział w badaniu jest dobrowolny. Przystąpienie do badania ankietowego jest równoznaczne z wyrażeniem zgody na wypełnienie ankiety. W każdej chwili, bez względu na etap badania, macie Państwo prawo rezygnacji.

Dziękuję za poświęcony czas i wypełnienie ankiety. :)

Ankieta znajduje się pod tym linkiem: https://goo.gl/forms/pS88aFKHb52dEMDM2
Wypełniłam ankietę chocia przyznam ,że jest bardzo długa,niektóre pytania sa tak sformuowane ,że nie wiadomo jak odpowiedziec wiec klikałam "byle co" pytania czesto sa z błedami,powtarzają sie jedno 18 i 19 brzmi identycznie.Proponuje zaznaczyc ze to ankieta jedy nie dla okreslonego rodzaju łuszczycy...krostkowica dłoni i stóp,łuszczyca odwrócona....nie miesci sie w badaniu o ŁZS wogóle nie wspomne.no nic wypełniłam,aczkolwiek widywałam już staranniejsze ankiety,jestem ciekawa co owa ankieta ma wykazac...
szater pisze:Wypełniłam ankietę chocia przyznam ,że jest bardzo długa,niektóre pytania sa tak sformuowane ,że nie wiadomo jak odpowiedziec wiec klikałam "byle co" pytania czesto sa z błedami,powtarzają sie jedno 18 i 19 brzmi identycznie.Proponuje zaznaczyc ze to ankieta jedy nie dla okreslonego rodzaju łuszczycy...krostkowica dłoni i stóp,łuszczyca odwrócona....nie miesci sie w badaniu o ŁZS wogóle nie wspomne.no nic wypełniłam,aczkolwiek widywałam już staranniejsze ankiety,jestem ciekawa co owa ankieta ma wykazac...
Szater dziękuję bardzo za uwagi. Wniosły one bardzo dużo do pracy. Ankieta została zmieniona. :)